maanantai 1. syyskuuta 2014

QUILTED JACKET OUTFIT


Viikonloppu ei ehkä ollut kaikkein rentouttavin, mutta olin silti tänään täynnä energiaa. Niin paljon juttuja, joista olla innoissaan juuri nyt! Perjantaina kävin katsomassa ystävääni muotinäytöksen lavalla Muodin Yössä (asukuvissa muutamia löytöjä) ja illalla kävimme katsomassa keikkaa yhdessä Jyväskylän viihtyisimmistä istuskelupaikoista Revolutionissa. Lauantaina kävimme fiilistelemässä Lutakossa keikkoja. Nyt taisi olla vihdoin ne viimeiset festarit ja ihan hyvä niin. Odotan jo mielettömästi, että nyt se syksy ja sen mukanaan tuomat koti-illat vihdoin alkavat.

Tänään rupesin valitsemaan myös kursseja tulevalle vuodelle. Tässä melkein puolen vuoden kesätyöpestini aikana on niin tottunut työntekoon, että tavallaan se opiskelujen pariin palaaminen tuntuu vähän hassulta. Se mukavuudenhaluinen puoleni on tottunut tähän tasaiseen tulotasoon ja siihen, että päivän päätteeksi voi laittaa koneen kiinni ja unohtaa ne työt. Opintojen kanssa kun harvemmin pääsee kokemaan sitä fiilistä, että kaikki on tehtynä. Itse arvostan onneksi niin paljon koulutusta, että haluan kyllä sen tutkinnon ulos. Jos nyt vaikka sen kandin ensin. 

quilted jacket & necklace - GINA TRICOT
jumper - CUBUS
jeans - DR DENIM
boots - ICON

Lupaan aloittaa ihan mielettömän tsempin, lokakuun koittaessa. Mä en tiedä kuinka voisin mahdollisesti epäonnistua, kun mulle tuodaan höyryävää teetä eteen ja laitetaan karvalakki päähän kun vihjaan vähääkään olevan kipeä. Tai kun sanon puhelimessa, että nyt ei oikein päivä lähde ja tullessani kotiin ilmassa leijailee omenapiirakan tuoksu. Ehkä mä siis vielä onnistun.

2 kommenttia :

  1. Ihana takki! Itse kävin tänää ostamassa myös tikkitakin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen nyt ihan rakastunut noihin! Ostin vaalean jo kesällä, hups! Mutta varmasti monikäyttöinen takki, neule ja kunnon kaulaliinat niin menee vähän kylmemmälläkin?

      Poista