maanantai 8. syyskuuta 2014

KAMPAUSIDEA: LETTIÄ JA KIHARAA


Ajattelin jakaa teille jälleen erään suhteellisen helpon kampausidean näin alkuviikon piristykseksi. Kauniit lettikampaukset kun sopivat ainakin omaan fiilikseeni tällä hetkellä. Tuo ihanan kesäinen auringonpaiste kun on saanut hymyn pysyväksi olotilaksi huulille.

Jokin aika sitten näin jossain tv-sarjassa upean kampauksen, joka syöpyi verkkokalvoilleni. Kampaus yhdisti kauniisti lettiä ja kiharaa, joten eipä siis ihmekään etten saanut sitä mielestäni. Kun nämä letit ja kiharat olivat tarpeeksi kauan pyörineet mieleni inspiraatiolistalla oli kampausta ehdottomasti päästävä testaamaan käytännössä. Alkuperäinen kampaus on varmasti ollut reilustikin erinäköinen, sillä ainakin minun vilkas mielikuvitukseni onnistuu muokkaamaan visuaalisia muistikuviani reilusti. Parin päivän takaiset kiharat eivät olleet enää ne kaikkein freeseimmät sellaisenaan, mutta sopivat mitä parhaiten erilaisten kampausten pohjaksi. 


Jos hiuksissasi ei ole valmiina laineita tai kiharoita, kannattaa ainakin hiusten latvoihin loihtia haluamasilaiset kiehkurat. Itse suosin GHD:tä ja kiharran hiukset aina poispäin kasvoista. Annan kiharoiden jäähtyä kunnolla, suihkutan niihin lakkaa ja haron tai harjaan ne auki luonnollisemman lopputuloksen aikaansaamiseksi.


Aloitin kampauksen teon tuosta kasvoja kehystävästä letistä. Erotin sitä varten reilun hiuskaistaleen, josta lähdin liikkeelle. Pohjalle tarvitaan kuivashampoota, jotta letistä saa näyttävän. Halusin letin erottuvan, joten letitin ranskalaisen letin käänteisesti, siis tavalla jossa vedetään uusi lettiin tuleva hiussuortuva aina syntyvän letin alapuolelta sen keskelle menevän osion kaveriksi.


Letin ollessa valmis, eli kulkiessa kauniisti aina niskan vasempaan sivuun asti, kiinnitin sen kumilenkillä odottamaan. Lettiä kannattaa jälleen repiä kaksinkäsin reunoilta vähän auki näyttävämmän lopputuloksen saavuttamiseksi. Hiukset jakauksen vasemmalta puolelta kieritin pois päin kasvoista mukaan ponnariin ja lopulta kiinnitin koko komeuden.



Otin ponnarista ohuehkon hiussuortuvan, jonka kiinnitin piilottamaan nuo ponnariviritelmät. Mielestäni lopputulos on tuolloin kauniimpi.


Lopputuloksena syntynyt sivuponnari tuo vähän vaihtelua ihan niihin pelkistettyihin kampauksiin. Vaikka kampaus käy mielestäni hyvin ihan arkeenkin, pääsee se varmasti oikeuksiinsa juhlalookissa. Näen tämän myös jotenkin täysin elävästi myös esimerkiksi morsiusneidon tai kaason kampauksena.(Varokaa vaan tytöt. Jos joku päivä tulee ajankohtaiseksi ryhtyä suunnittelemaan häitä, mun kaasoille tulee niin varmasti matchaavat mekot ja kampaukset!)

Noista loputtoman pitkistä hiuksistani sai kyllä aikaan melkoisen massiivisen lopputuloksen. Nyt hiukseni ovat kokeneet pienen muodonmuutoksen, joten ihan yhtä näyttävää hevosenhäntää näistä ei enää saa tehtyä. Aion kyllä kokeilla vastaavaa tähän nykyiseenkin kuontaloon. Ensi kerralla tosin varmasti viritän lettiosion toiselle (eli sille paremmalle) puolelle kasvojani. Onhan teillä muillakin kasvoissa se parempi ja ei niin hyvä puoli?

3 kommenttia :

  1. Kivan oloinen blogi, tosin teksti on aika vaikealukuista, fontti saisi olla selvempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta! Tähän on tulossa lähiaikoina parannusta! :-)

      Poista
  2. Todella kaunis :)

    http://iinaneloa.blogspot.fi/

    VastaaPoista