tiistai 9. syyskuuta 2014

NEW HAIR


Nyt riittää hiuspostauksia tässä blogissa! Eipä kai suotta sanota, että hiukset ovat naisen kruunu. Minulle ne ovat tosin olleet jo pidemmän tovin melkoinen murheenkryyni. Ongelmana on ollut löytää se hiustyyli, joka tuntuu omalta ja on vieläpä ylläpidettävissä suhteellisen helposti. Vuosien saatossa on tullut kokeiltua kaikki platinasta lähes mustaan ja punaisen sävyihin. Luonnollisen hiusvärini ollessa vaaleahko, vaaleat kutrit tuntuvat kaikkein parhaalta vaihtoehdolta. Tyvikasvu ei aiheuta liikaa ongelmia ja vaaleat hiukset sopivat parhaiten omaan värimaailmaani.

Viimeaikojen ongelmanani on ollut oikean sävyisen vaalean löytäminen. Vaikka värjäisin hiuksiani kaikkein tuhkaisimmilla sävyillä, vähintään muutamien viikkojen kuluttua se hiuksissani oleva  punapigmentti alkaa puskea pintaan saaden hiukset näyttämään keltaisilta. Kaikki hopeashampootkaan eivät oikein tunnu auttavan, enikä muutenkaan oikein näe itseäni millään harmaaseen taittavilla hiuksilla.  Ryhdyinkin siis metsästämään sopivasti beigeen taittavan vaalean, jospa siitä löytyisi ongelmaani ratkaisu.



Nyt pienen hiusuudistuksen jälkeen en voisi olla tyytyväisempi. Pituutta lähti pitkälti yli 10 senttiä ja en edes muistanut, että hiukset voivat olla näin pehmeät. Vaikka ihan korvaamattomilla hiustenhoitotuotteilla sain ne pitemmätkin hiukset näyttämään suunnilleen eläviltä, teki tuo kampaajakäynti äärettömän hyvää. Latvoja myös kevenneltiin vähän, joten ne laskeutuvat nyt kauniimmin. Lupauduin ensi kuussa hiusmalliksi, mutta myös hiusten väriä oli pakko päästä freesaamaan ennen sitä ihan vähän. 

Löysin ihan marketin värihyllystä aikalailla täydellisen sävyisen vaalean. Lorea'l Récital Préférence sävyssä 9.13 Kirkkaan vaalea beige nyt ainakin värjäyksen jäljiltä on juuri sitä mitä olen etsinytkin (kuvista 1 ja 4 ehkä lähimpänä totuutta). Asukuvissa tämä väri tulee ehkä vähän selvemmin esille, mutta siis lopputuloksesta tuli sopivan luonnollisen vaalea makuuni. Nyt täytyy ruveta testailemaan, millä tuotteilla saan tämän värin pysymään yhtä kauniina. 

Onko muillakin ongelmia oikean sävyn löytämisen ja värin ylläpitämisen kanssa?

2 kommenttia :

  1. Niin kauniit hiukset<3 :) näyttää jotenkin vielä terveemmiltä ja paksummilta (jos mahdollista) kun niistä on vähän pituutta pois :)

    VastaaPoista
  2. Oi sulla on ihanan pitkät ja kiiltävät hiukset :) Itsekin vähänaika sitten kamppailin hiusongelmien kanssa, mutta nyt oon päättänyt pitää luonnollisen tummanruskean sävyn ja keskittyä vaan hoitamaan hiuksia.

    http://sinaviola.blogspot.fi/

    VastaaPoista