torstai 28. elokuuta 2014

RED LIPS AND WINGED EYELINER MAKEUP


Meikkirutiinini ja käytössä olevat luottotuotteeni vaihtuvat suhteellisen tiheään tahtiin. Olen monessakin asiassa nopeasti kyllästyvää tyyppiä ja mieltymykseni meikkituotteiden suhteen menevät kausissa. Toisinaan olen vakuuttunut kulmakynän ylivoimaisuudesta, kun taas välillä päädyn sutimaan kulmani kuosiin kulmaväritriolla ja niin edelleen. Nyt olen ihastunut klassisempaan juhlameikkiin. Silmissä kissamaiset rajaukset ja suhteellisen neutraalit luomivärit yhdistettynä punaiseen huulipunaan toimivat silmääni erityisen hyvin!


Etenkin juhlameikissä pidän erittäin tärkeänä meikkipohjaa ja varjostuksia (kurkkaa postaukseni kasvojen varjostamisesta täältä). Myös kulmakarvat ovat mielettömän tärkeät meikissä kuin meikissä ja kauniisti muotoillut kulmat tekevät ihmeitä ilmeelle. Odotan kovasti sitä hetkeä, kun kulmien kasvatusprojektini on siinä vaiheessa ettei kulmakynää juuri tarvitse, vaan kulmien kestovärjäys ja kulmakarvageeli riittäisivät. Korostan kulmia laittamalla korostusväriä tai vaaleaa luomiväriä kulmaluulle. Meikki sinänsä on aika simppeli ja ajattelin vähän avata, mitä tuotteita olen käyttänyt.


Meikissä käytetyt tuotteet:  Kicks Eye Primer, Lumene CC -voide light, MAX FACTOR irtopuuteri, Viva La Diva NUDIE -paletti, sekä aurinkopuuteri sävyssä Waikiki, IsaDora kulmakynä Light brown ja poskipuna 02 Cool Pink, Lumene kulmakarvageeli, IsaDora Flashing Volume mascara, Rimmel eyeliner, IsaDora Perfect Matt Lipstick, 03 Red Carpet




Ostin tämän Viva La Divan NUDIE -paletin Christinan postauksen innoittamana ja olen aivan rakastunut. Etenkin vaaleammat mattavärit ovat ihan päivittäisessä käytössä. Samalta paletilta löytyy myös dramaattisemmat värit näyttävämpään silmämeikkiin, pigmentit ovat hyvät ja rasiasta löytyy peili. Niin ja rasia on vieläpä kaunis. En oikeastaan keksi mitään valittamista. Omani ostin Kicksistä.

Toinen Kicksistä löytynyt meikkipussin helmi, on heidän oman sarjansa silmämeikinpohjustusaine. Olen käyttänyt sitä niin silmämeikin alle, kuin peittämään tummia silmänalusia. Mielestäni loistava hinta-laatusuhde (tuotteella taisi olla hintaa alle kympin). Myyjä vinkkasi, että tätä ihmeainetta voi käyttää myös huulimeikin pohjustukseen. Tosin meikissä käyttämäni huulipuna ei juuri pohjustusta vaadi, sillä pysyvyys on sellaisenaankin erinomainen.

IsaDoran Perfect Matt Lipstick, sävyssä 03 Red Carpet on ollut ehdoton luottopunani syksyyn ja talveen jo usean vuoden ajan. Kuvasta unohtui rajauskynä, jota kannattaa ehdottomasti käyttää. Syksyn meikkitrendeissä huulet ovat nimittäin viimeisen päälle skarpisti meikatut (tosin toinen trendi on taputella puna huuliin huolettomasti sormella, siispä jokaiselle jotakin). Tämä IsaDoran mattapuna pysyy huulilla ihan uskomattoman hyvin. Se on säilynyt huulillani hyvänä kokonaisen työpäivän ilman mitään korjailua.


Näyttäviä rajauksia tehdessä kannattaa myötäillä silmän muotoa. Itse tykkään, että rajaukset jatkuvat silmän ulkonurkan yli. Tällöin tulee kiinnittää huomiota siihen, että rajaukset eivät latista silmiä, vaan sen hännät asettuvat ikään kuin kauniisti meikin jatkoksi.

Testiin saamani IsaDoran Flashing Volume mascara on ollut suurena pelastuksenani, kun olen vieroittautunut ripsenpidennyksistä. Etenkin nyt, kun ripseni ovat jälleen palautuneet omaan mittaansa, liputan täysin tämän ripsivärin puolesta. Harja on kooltaan pieni ja kuten luvataan, se levittää erittäin runsaan määrän väriä ripsiin. Tuote siis lunastaa lupauksensa ja saa ripset näyttämään poikkeuksellisen runsailta. Pienemmällä harjalla värin saa levitettyä kunnolla silmän nurkkiin ja koko ripsen pituuteen aina tyvestä kärkeen, joten ripset saavat tuuheuden lisäksi näyttävyyttä myös pituussuunnassa. Ripsiväriä levittäessä täytyy tosin olla aika tarkkana, ettei lopputulos ole paakkuinen, mutta ainakin itse totuin aika nopeasti levittämään värin siististi. Itseäni on myös auttanut se, että peilaa käsipeilillä alaviistosta samalla kun meikkaa ripset. Kyseisellä ripsivärillä lopputulos on riittävän näyttävä myös juhlameikkiin, enkä kokenut meikin kaipaavan enää tekoripsiä.

Ripsiväri saatu testattavaksi Berner Oy:ltä.

4 kommenttia :

  1. Todella klassisen kaunis ja naisellinen meikki! :) Mitä tykkäät tuosta Nudie-paletista? Onko siinä sun mielestä hyvä hinta/laatusuhde?

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Siis joo, tykästyin siihen kovin! Tossa kun on hyvä pigmentti, rasia tuntuu siltä, että se suojelee palettia rikkoutumasta ja tossa on aikalailla kaikki värit perusmeikkeihin niin hinta-laatu on todella hyvä :)

      Poista
  2. Jos kiinnostaa, käy liittymässä uuteen ryhmään, joka löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/groups/1480775218831688/?fref=ts :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunis pronssinen silmämeikki, ja nuo punaiset huulet on pisteenä iin päälle! ♥ Näyttää mielettömän hyvältä!

    VastaaPoista