tiistai 17. kesäkuuta 2014

TUTORIAL: HEHKUVA KESÄMEIKKI JA KASVOJEN VARJOSTUKSET



Minulta toivottiin postausta kesämeikkirutiineistani. Meikissäni ehdottomasti tärkeimmässä roolissa on hyvin tehty meikkipohja. Ripsienpidennysten ja luonnostaan tummahkojen kulmien kanssa ei välttämättä muuta edes tarvita. Arkena pistän yöunet laittautumisen edelle ja tyydyn sipaisemaan vähän aurinkopuuteria poskipieliin, mutta kun aikaa on enemmän, haluan panostaa kunnon varjostuksiin. Varjostuksilla voi tehdä kasvoille ihmeitä ja korostaa niiden parhaita puolia.

Sain testattavaksi IsaDoran kesämeikkiuutuuksia ja paketista paljastuikin ihan huippuja tuotteita. Pidän kyseisen merkin meikeistä kovin ja meikkipussissani oli jo valmiiksi merkiltä useita tuotteita. IsaDoran kosmetiikassa ilahduttaa etenkin hinta-laatusuhde, sesonginmukaiset laajat värivalikoimat ja lähes jokaisessa kokoelmassa esiintyvät kekseliäät meikkituotteet niiden perinteisempien rinnalla. 


Kuvassa esiintyväy tuotteet:

IsaDoraWonder Nail 193 Pure Coral ja 783 Savannah gold
IsaDora Perfect Moisture Listic 168 Coral Cream
IsaDora Eye Shadow Quartet 69 Savannah Sunset
IsaDora Lip Roller 84 Strawberry Daiquiri ja 81 Berry Cooler

Ja sitten itse asiaan eli meikkituortialiin! Ennen kun pääsin tekemään varjostuksia, olin levittänyt kasvoilleni meikkivoiteen ja muotoillut kulmat. 


IsaDoran uutuustuote Twist-up Blush & Go, osoittautui täydelliseksi tuotteeksi kesäisen hehkuvaan meikkiin. Sillä saa aurinkopuuterin tapaan tehtyä varjostukset ja kasvot saavat päivettynyttä hehkua. Testaamistani sävyistä vaaleampi eli 86 N.Y Coffee Shop oli vaalealle iholleni ehkä sopivampi. 88 Bermuda bronze vaatii hieman enemmän huolellisuutta häivyttämisen kanssa.


Nämä kuvat toivottavasti havainnollistavat vähän tapaa, jolla kasvoni varjostan. Käytän varjostusväriä nenän pieleen, posken sivuun, ohimoille, hiusrajaan ja leukaluulle ja leuan alle. En nyt ihan normaalioloissa tee noin rajua sotamaalia, vaan lisäilen väriä vähän kerrallaan häivyttelyn lomassa. 

Jotta varjostukset pääsevät oikeuksiinsa, ne tarvitsevat viereensä valoa. Itse tykkään käyttää voidemaista väriä tähänkin (itsellä käytössä mm. Aprillin jälleenmyymän Grimasin Creme Makeupin joku niistä vaaleimmista sävyvaihtoehdoista), mutta periaatteessa valoa tuomaan voi käyttää kaikkea valokynästä vaaleisiin puuterimaisiin korostusväeihin. Valoa levitän otsalle, keskelle nenää, amorin kaarelle ja leuan keskiosaan. Myös kasvojen keskiosa kaipaa valoa: levitän korostusväriä kolmiomaisesti kulmakarvojen alta ohimoille ja edelleen ohimoilta nenän pieleen.


Kun varjostus- ja korostusvärit on levitelty kasvoille, häivytän rajat tehokkaasti. Itse haluan meikkini olevan mahdollisimman luonnollinen. Häivyttäminen kannattaa muuten tehdä muutamalla sormella taputtelemalla pyyhkimisliikkeen sijaan, mahdollisimman tasaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Voidemaisten tuotteiden jälkeen voi kasvoille halutessaan sipaista puuteria. Itselläni ollut jo hyvän aikaa käytössä IsaDoran irtopuuteri.


Myös poskipuna on meikissäni aivan ehdoton. Sillä saa eloa ja väriä kasvoille, sekä korostettua kauniisti poskipäitä. Tässä meikissä käytin jo pidempään meikkipussistani löytynyttä IsaDoran Perfect Powder Blusher sävyssä 002 Cool Pink.


Pirteä huulimeikki antaa viimeisen silauksen raikkaaseen kesälookkiin. Pidän kyllä kovin näyttävistä rajauksista, mutta näin näyttävien ripsien kanssa sellaisia ei välttämättä tarvitse. Lisäksi koitan olla rasittamatta ripsiäni silmämeikillä ja meikkaankin silmiäni ehkä muutamia kertoja viikossa. Huulipunana IsaDora Perfect Moisture Lipstic 168 Coral Cream, joka sointuu kauniisti kynsilakkaan IsaDora Wonder Nail 193 Pure Coral. Pidän kovasti IsaDoran kynsilakoista niiden hyvän koostumuksen, helpon levittyvyyden ja kestävyyden vuoksi.



Tämä raikas kesämeikki sopii niin päivään kuin iltamenoihinkin ja varjostukset korostavat kasvoja hyvin valokuvissa. Meikkiin lisään näyttävyyttä luomiväreillä ja kissamaisilla rajauksilla. Runsaspigmenttinen ja hyvin levittyvä IsaDoran Eye Shadow Quartet 69 Savannah Sunset -luomiväripaletti on noussut kesäisen silmämeikkini suosikiksi sen koostumuksen lisäksi kauniin värimaailmansa vuoksi.  Bilemeikkiin valitsen usein myös vähän tummemman huulipunan, riippuen vähän silmämeikin vahvuudesta. 


Osa postauksen tuotteista saatu Berner Oy:ltä.

4 kommenttia :

  1. Siis oot niin tajuttoman kaunis, ihanan hehkeä kesämeikki! <3 Tosi käteviltä vaikuttaa nuo IsaDoran varjostuspuikot, pitääpä laittaa ostoslistalle yksi sellainen. :) Onkin ollut hakusessa joku tuollainen varjostusväri, nyt tiedän mitä lähteä hakemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! Toi oli kyllä huippulöytö! Mulla kun on ollut vaikka mitä maskeerausväriä varjostusvärikokeilussa, mutta ovat jääneet käyttämättä, kun eivät oikein tee kivaa jälkeä :-D

      Poista
  2. Kiitos hyvistä vinkeistä! Näitä tuotteita täytyy lähteä ostamaan :)
    Todella kaunis ja luonnollinen meikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa joo ehdottomasti testailla!

      Ja kiitos itsellesi kommentista(:

      Poista