keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

BANDANA


Tänään en saanut aamulla nukutuksi. Pyörin sängyssä ja kuuntelin ilmeisesti pilkun jälkeen kotiin palaavan herrasmiehen huutoa. "Kompanjassa herätys!" kaikui Jyväskylän aamuyössä.  Jonkin ajan kuluttua päätin luovuttaa. Suuntasin pitkälle aamulenkille ja ehdin nauttia lemppariaamupuuroni, sekä saavillisen kahvia kaikessa rauhassa. Ehkä se on ihan hyvä yrittää elää vähän terveellistä elämää juhannusta varten varastoon.

Vaikka blogimaailmaan taitaakin mahtua selfieitäkin (tai belfieitä ja mitä näitä upeita sosiaalisen median villityksiä nyt onkaan) enemmän valitusta vallitsevasta säätilasta, on minunkin kannettava korteni kekoon. Tuntui kieltämättä oudolta pukea yllensä samat lenkkikamat, kuin yleensä vaikka tammikuussa kun elämme kuitenkin juhannusviikkoa. Mutta juhannuksestahan tulee huikea säästä riippumatta. Se on päätetty. Kokoonnumme jälleen viime juhannuksen tapaan porukalla vähän kuin mökkeilyhenkeen juhlimaan tätä kolmipäiväistä keskikesän juhlaa. Vaikka bikinit saattavat tänä vuonna vaihtua villasukkiin, ystävät ja riittävä määrä viiniä onnistuvat varmasti tasapainottamaan tilannetta.


 
 jacket & purse H&M
top & cardigan BIK BOK
shorts GINA TRICOT
boots DINSKO

Ei varmaan jäänyt kenellekään epäselväksi, että odotan jo mielettömästi juhannusta!



6 kommenttia :

  1. oot nii inspiroiva immeinen jotenkin! ja kaaaaunis!

    VastaaPoista
  2. nää sun kuvat on aina ihan mielettömiä!oot super kaunis!ootko ikinä työskennellyt mallina?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! Oon mä joo teininä jonkun vuoden tehnyt mallinhommia (: Nikokin on nuorempana harrastanut vähän valokuvailua niin ollaan hyvä tiimi!

      Poista