maanantai 16. kesäkuuta 2014

BIRTHDAY GIRLTänään täytän 24 -vuotta. Vielä ei ole mitään ikäkriisiä ilmassa, sillä onhan minulla vielä vuosi jäljellä siihen lapsuudessa itselleni asettamaani aikuisuuden rajaan. Saan olla vielä vuoden vähän hulttio. Ja mikäpä tässä hulttioidessa, kun on upea mies vierellä ja muutenkin asiat tuntuvat olevan aika hyvin nyt.

Tämä päivä menee pitkälti toimistolla ja taidan juhlistaa päivää hyvällä salaattilounaalla työkavereiden kanssa. Viikonloppuna tuli jo juhlittua tämänkin päivän edestä. Toisaalta ihan mukavaa, että syntymäpäiväni osui juuri maanantaille, sillä tästä on kätevä aloittaa uuden viikon myötä jälleen uusi luku elämässä. Vuoden tavoitteeksi voisin asettaa kandin ja onnellisuuden. Turha sitä sen suurempia tavoitteita kai on tehdäkään. Luotan, että elämä kuljettaa oikeaan suuntaan, kun vain muistaa kuunnella itseään.

8 kommenttia :

 1. Paljon synttärionnea upealle kaunokaiselle! <3 :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea! Itselläni tulee syksyllä täyteen 25 ja vähän jo jännittää... Mutta ikähän on vaan numeroita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! (: Haha no eihän toi vuosi sinne tai tänne mikään juttu oikeesti ole! Ja siis mun lapsuuden vision mukaan pitäisi olla ens kesään mennessä naimisissa ja eka lapsikin kai pitäisi olla :-D ei ehkä tule tapahtumaan!

   Todellakin se on vaan numeroita ;)

   Poista