perjantai 13. kesäkuuta 2014

KIMONO


Meillä on töissä kirjoittamaton sääntö, jonka mukaan asioiden sujuessa hyvin, sitä ei saa missään tapauksessa sanoa ääneen. Tämä nimittäin aiheuttaa pahaa onnea ja manaa vuosisadan kiirekatastrofia. Voisin ryhtyä soveltamaan samaa ohjenuoraa myös omaan elämääni. Siitä ei taida olla nimittäin montaa postausta, kun vakuutin muuttuneeni harkitsevammaksi shoppailijaksi. Kerroin kuinka ostan nykyään vain helposti yhdisteltäviä perusvaatteita.

Bik Bokin avajaiset täällä Jyväskylässä ja shoppailuseurana Maiski, romuttivat kyllä kerralla kaikki mun periaatteet, joita olen edes kuvitellut omaavani. Tein pyhän päätöksen, että ryhdyn käyttämään shoppailulistaa. Shoppailulista on kuin kauppalappu, johon kirjaan kaikki himoitsemani vaatteet. Ideaalimaailmassa pystynkin sitten tuota listaa järjellä tarkastelemalla valitsemaan ne vaatteet, jotka lopulta päädyn ostamaan (minun maailmassa taidan vaan saada hieman lisäaikaa pohtia, kuinka pystyn vakuuttamaan itseni jokaisen listalla olevan vaatekappaleen ehdottomasta tarpeellisuudesta).

kimono & top BIK BOK
jeans DR DENIM
ring SEPPÄLÄ
sandals MALLORCA  

Tuo kimono tosin olisi päätynyt vaatekaappiini aivan varmasti myös shoppailulistan kautta. Tuo ihanan hapsuinen kukka-asia tuo mieleen festarikesän ja tulee olemaan ihan mieletön crop toppien ja farkkushortsien kaverina. Voiko tuon täydellisempää kesävaatetta ollakaan?
6 kommenttia :

 1. Oot niin järjettömän upea! :))

  VastaaPoista
 2. Kuolailin vähän aikaa sitten myös tuota upeaa vaatekappaletta :----)

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuon voi ihan hyvin laskea perusvaatteeksi! :D

  Ihan hirmu näppärä kesällä.

  VastaaPoista
 4. Totta! Haha jos toi olisikin ollut ainoa sieltä Bik Boksista mukaan lähtenyt vaate.. Esimerkiksi pikkuinen hapsunapapaitatoppi ei ehkä edes hyvällä mielikuvituksella mene perusvaatteiden kategoriaan :-D

  VastaaPoista