keskiviikko 21. toukokuuta 2014

OFFICE LOOK


Kesä on ihan mun ehdoton vuodenaikalemppari. Kenenpä ei olisi. Ensimmäisestä talven kaamoksen halkaisseesta valonsäteestä lähtien vahdin malttamattomana tulevatko kasvojeni pisamat jälleen esille ja kun kukaan ei näe hihhuloin kotona farkkushortseissa ja bikineissä. Nytkin olen ollut yhtä hymyä, kun ruokatunnilla on voinut mennä lounassalaatille puistoon nauttimaan auringonpaisteesta. Mahtavaa.

Kun suurin osa päivästä pitää kuitenkin viettää viileästi ilmastoidussa toimistossa, on täytynyt kesäpukeutumisessa alkaa miettiä vähän muitakin vaihtoehtoja kuin ne farkkushortsit. Alkuviikosta kaivoinkin kaappini perukoilla nuo kevyen ilmavat printtihousut, jotka osoittautuivat aivan nappivalinnaksi. Mekkojen ja hameiden lisäksi taidankin suosia tämän kesän työpukeutumisessa ihanan liehuvia housuja. 



Onko teillä jakaa mitään hyviä vinkkejä kesäiseen toimistopukeutumiseen?





4 kommenttia :

  1. Täälläkin kaivattaisiin vinkkejä, aina ennen on ollut joko vaatetus työn puolesta tai sitten on voinut pitää päällä melkein mitä vaan. Joten nyt en osaa yhtään löytää sitä omaa tyyliä täältä toimistopukeutumisen rajoista... Tai pikemminkin tuntuu että kaikki muut töissä on niin konservatiivisia, että ihan miettii että eikö oikeesti oo muuta vaihtoehtoa kuin jakkupuku :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on vähän sama tilanne, olen joutunut miettiä näitä asioita oikeastaan ensimmäistä kertaa! Meillä ei onneksi ole mitenkään kovinkaan tiukka pukukoodi työpaikalla! Kyllä sitä kuitenkin mielellään pukeutuu ihan asiallisesti. Mutta kauniisti laskeutuvat paitapuserot, kynähameet, mekot ja kevyttä kangasta olevat suorat housut vaan sinne käyttöön! Voihan tuollaiseen konservatiivisempaankin toimistotyyliinkin tuoda vähän sitä omaa tyyliä silleen varovasti vaikka asusteilla ja materiaalivalinnoilla! (-:

      Poista
  2. Ei voi muuta kuin ihastella tota sun upeaa ulkonäköä ja ihanaa asua!

    VastaaPoista