torstai 22. toukokuuta 2014

KESÄISIÄ MEIKKIHANKINTOJA


Yllättäen saapuneen kesän kunniaksi oli aika täydentää vähän kesämeikkikokoelmia. Ainakin minulla kesämeikin kulmakivinä toimivat heleä iho, raikas silmämeikki ja kirkkaat huulet ja kynnet. Kesän tullen haluankin korvata kaikkein raskaimmat ja tummimmat meikit raikkaammilla ja kevyemmillä tuotteilla.


KICKSin sugar lacquer -lakan upea sävy herätti heti huomioni. Minusta kyseessä on kertakaikkiaan täydellisen värinen kesälakka. Sävyn nimi ethernal summer taitaa olla kanssani pitkälti samaa mieltä. Vasta myöhemmin tajusin, että lakan juju on sen röpelöisen eläväinen pinta. En ole ihan varma pidänkö niin kovin röpelöpintaisista kynsilakoista. Vaikutelma tuo mieleen sen hetken, kun olet vaivalla lakannut kynsiisi monta poikkeuksellisen onnistunutta kynsilakkakerrosta ja onnistut huitaisemaan viimeisen kerroksen kuivuessa kynnellä suoraan farkkuihin. Taidan olla enemmän mattapintaisten lakkojen ystävä. Vielä kun löytäisi tämän saman sävyn täydellisenä mattalakkana.

Kynsirintamalle mukaani tarttui Gina Tricotista itselleni ihan täysi uutuus. Tuollainen kynsilakanpoistopurkki. En tiedä kuinka innoissaan kyseisestä purnukasta on lupa olla. En nimittäin tiedä, olenko maailmankaikkeuden ainoa ihminen, jonka mielestä perinteinen kynsilakanpoistoaineella läträäminen on jotenkin todella vastenmielistä puuhaa ja kovin työlästäkin. Tuon purkin avulla kun onnistuu välttämään ne kaikki typerät välivaiheet (kuten kynsilakanpoistoaineen kaatamisen vanulappuun) niin voisi kuvitella, että kynsiäkin jaksaa jatkossa pitää vähän huolitellumpina. 


 Huulipunavalikoimani täydentyivät kahdella mukavan kevyellä punalla. Viva La Divan meikit ovat mielestäni täysin kelpoa tavaraa hintaansa nähden. Merkin aurinkopuuteriin olen aivan täysin koukussa. Nämä mukavan kosteuttavat huulipunat sävyissä Soft pink ja Joy! ovat päätyneet huulilleni nyt useampana päivänä. Etenkin oranssiin taittava Joy! on itselleni aika täydellinen nudepuna. Lisäämällä alle huultenpohjustusvoidetta, saa punat pysymäänkin huulilla pidempään. 


Myös jo hetken käytössä ollut Lumenen CC -voide on niin varmasti ainakin oman kesäni hittituote, että sekin oli aivan pakko esitellä samalla. Varmaan jokainen ystäväni on täysin rakastunut tähän meikkivoiteeseen, joten aivan pakko minunkin oli kokeilla. Pakko sanoa, että eipä tätä turhaan kehuta. Heleän luonnollinen pinta yhdistettynä riittävään peittävyyteen on juuri sitä, mitä meikkivoiteeltani kaipaan ihanan kuumina kesäöinä. 








Ei kommentteja :

Lähetä kommentti