tiistai 20. toukokuuta 2014

HAIR TUTORIAL: HELPPO LETTIPANTA

Vaikka mut onkin siunattu vähän keskimääräistä massiivisemmalla hiuspehkolla, täytyy silti tunnustaa, että olen aika huono tekemään hiuksilleni mitään. Siksi kai mut useimmiten on nähnytkin hiukset ihan vain auki luonnontilassaan tai viikonlopun kunniaksi kiharrettuna GHDlla. Nyt olen kuitenkin jälleen ruvennut panostamaan tähänkin asiaan. Etenkin töiden alettua sitä haluaa hiuksensa usein kiinni ja ainakin pois kasvoilta.

Tämä ihanan kesäinen lettipanta sopiikin tuohon tarkoitukseen loistavasti.  Se on lisäksi maailman helpoin ja nopein tehdä. Tämä on yksi miljoonista hiusjumalaystäväni Sannin nikseistä. Lupaan jakaa niitä muitakin, mikäli kehityn niin paljon hiustenlaittajana, että osaan niitä itselleni taikoa. 

Kampaukseen tarvitset vain muutaman pinnin, sekä halutessasi hiuspuuteria ja lakkaa.



Koko homma alkaa sillä, että otetaan hiusten alta, suunnilleen korvan päältä kaistale hiuksia. Se letitetään koko matkalta. Tuohon letitettävään hiusosioon voi suihkuttaa hiuspuuteria, niin sitä on helpompi käsitellä. Lettiä kannattaa lisäksi vähän levittää sivuilta, jotta siitä saa littanamman ja näyttävämmän näköisen. 


Tämän jälkeen letti nostetaan pään ylitse, niin että hiukset on vedetty edestä taaksepäin. Letti kiinnitetään pinnillä hiusten sekaan suunnilleen samaan kohtaan mistä se lähteekin, mutta vastakkaiselle puolelle päätä. Sinne jonnekin korvan tienoille. 

Hiuksiahan voi taakse vedettäessä käsitellä hiuspuuterilla tai tupeerata, niin ne saa asettumaan hallitummin ja kampauksen kestämäänkin paremmin. Näiden lettikiharoideni kaveriksi sopi mielestäni kuitenkin vähän tällainen rennompi lookki ilman sen kummempia tupeerauksia. 


Ensimmäisen letin kiinnityskohdan vierestä otetaan toinen, suunnilleen samankokoinen hiusosio, jonka voi jälleen käsitellä hiuspuuterilla. Itselläni on tällä hetkellä käytössä Klippoteketin puuteri.


Tuo hiusosio jälleen letitetään. Letti levitetään vetelemällä molemmin käsin letin reunoilta.  Valmis letti nostetaan jälleen pään ylitse, vastakkaiseen suuntaan kuin edellinen. Se kiinnitetään pinnillä samaan kohtaan, josta ensimmäinen letti lähtee.


Ja tadaaa! Lettipanta on valmis ja voit tuntea itsesi ihanaksi kesämimmiksi tai olla vaikka festareiden prinsessa! Vaikka kieltämättä kyseinen kampaus näytti oikein vakuuttavalta ystävälläni myös toimistolookissa jakun kaverina. 
 

5 kommenttia :

  1. Oo jes, kiitos tästä! Oon myös erittäin huono tekemään hiuksille minkäänlaisia kikkoja ja kampauksia, mutta tämä vaikutti niin yksinkertaiselta ja kivalta, että voisipa joku päivä vääntääkkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei loistavaa, että oli hyödyllinen! Tää on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessa sellainen mind blown niksi, että pakko oli jakaa eteenpäin!

      Poista