tiistai 6. elokuuta 2013

WE CAN MAKE THE WORLD STOP


Haluan jakaa kanssanne tämän pienen palasen siitä, miksi tämä kesä on ollut vaan niin loistava. Eräänä päivänä poikaystäväni vei minut vähän erilaisille treffeille. Silloin Niko odotti minua alaovella sen tutun ja turvallisen auton sijaan moottoripyörän kanssa. Olin jo pitkään unelmoinut pääseväni joskus moottoripyörän kyytiin. En ihan rehellisesti tiedä mitään kuumempaa kuin komea mies ja moottoripyörä. Olin siis ihan innosta ja jännityksestä sekaisin.  Aluksi minua jännitti ihan mielettömiä määriä ja en tiennyt, että kuinka siinä kyydissä edes kuuluu ylipäätään olla. Tarrasin Nikosta kiinni niin kovaa kuin pystyin ja sydämeni pamppaili tuhatta ja sataa. Pikkuhiljaa pystyin kuitenkin rentoutumaan ja tajusin pysyväni pyörän selässä, vaikka vauhti välillä kiihtyikin. Tajusin olevani ihan turvassa ja ryhdyin vain nauttimaan siitä kaikesta. Naureskelin minulle ihan vieraille motoristitavoille ja ihailin ympärillä avautuvia kauniita maisemia. Ajoimme viilenevässä kesäillassa useita tunteja. Se vapaudentunne oli huumaava.
Kaikesta siitä vauhdista, bensankatkusta ja pikkuhiljaa luihin ja ytimiin asti hiipivästä kylmyydestä huolimatta tuo oli minulle todella romanttinen ilta. Matkalla pysähdyimme mitä kauniimpiin paikkoihin, katsoimme laiturilta taivaanrannan taakse painuvaa aurinkoa ja vauhdin kiihtyessä puristin käsiäni entistäkin tiukemmin poikaystäväni ympärille. Pystyin luottaa häneen ihan täysin. Jyväskylää taas lähestyessä sitä alkoi toivoa, että olisi pukenut yllensä vähän useamman vaatekerroksen tai esimerkiksi viisi pilkkihaalaria päällekkäin. Matkalla tosin kuuma kaakao lämmitti mukavasti ja kotiin takaisin päästyämme lämmin suihku tuntuntui paremmalta kuin koskaan aiemmin. Kun syväjää oli suurimmaksi osaksi sulateltu, pääsin nukahtamaan lämpimään kainaloon maailman levein onnellisuushymy naamalla normaalin värin palautuessa pikkuhiljaa huulille. Ehdottomasti on päästävä uudestaan!

BLOGLOVIN                BLOGILISTA               FACEBOOK

7 kommenttia :

 1. Kiva että oot onnellinen ja kiva että kerrot pyöräreissuista sun muista mutta sun tekstis on kyllä nykyään välillä niin siirappista että se valuu korvista ulos. Mut silti lemppariblogeja tosin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sitä se teettää olla tällainen rakastunut hölmö! Ehkä voisin koittaa kirjoittaa asioista pikkasen toisistakin näkökulmista. Tai sitten voisin pyytää Nikon joskus kirjoittaa vastaavanlaisen postauksen, niin veikkaan että siirappisuuselementti olisi aika hyvin eliminoitu! :-D

   Mutta joo, koittakaaham kestää näitä mun juttuja! Ja ihan tosi huikeaa kuulla, että blogistani tykkäät kaikesta älllödöpöilystä huolimatta!

   Poista
 2. Voi miten ihanaa! Mä en ole koskaan ollut moottoripyörän kyydissä, vaikka olis aika jännä joskus päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, munkin aiemmat kokemukset rajoittuvat suurinpiirtein PVseen jostain teinivuosilta :-D oli toi kyllä senverran kivaa hommaa, että jos ympärillä pyörisi enemmänkin noita kaksipyöräisiä, tekisi varmasti mieli ajaa omakin kortti (-:

   Poista
 3. Ihanan elämäntäyteinen postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 ihana saada hyvää palautetta tällaisesta itselle vähän henkilökohtaisemmasta postauksesta! Kiitos, että sanoit!

   Poista
 4. Sun tukka on niin upea!! (:

  http://crushonfash-style.blogspot.fi

  VastaaPoista