tiistai 6. elokuuta 2013

CORAL DRESS

Eräänä viikonloppuna upea siskoni Mi Mi Mendine tuli luokseni Jyväskylään. Odotin hurjasti, että pääsen viettämään kunnolla aikaa yhdessä siskoni kanssa. Odotin myös sitä, että pääsen näyttämään hänelle Jyväskylää ja minulle tärkeitä paikkoja joissa vietän aikaani. Tämän keskusta-asumisen myötä olen nähnyt tämän kaupungin ihan uudella tavalla, ikäänkuin rakastunut. Tottakai sitä haluaa esitellä uuden rakkaansa tärkeille ihmisille elämässään.

Kyseinen viikonloppu oli loistava irtiotto arjesta. Vaeltelimme kauniita katuja ja kuvailimme, kiertelimme kaupoilla, istuimme auringonpaisteessa kahviloissa ja lemppareimmilla terasseilla. Juhlimme, tanssimme, nauroimme, itkimme, saimme treffikutsuja ohikulkijoilta, keskustelimme aamuyöhön ja heräsimme valtavaan aamupalaan. Tuolloin sain inspiroivalta siskoltani idean koko tähän uuteen blogiin. Tämä mekko sopii täydellisesti tuohon viikonloppuun. Siihen hyvään fiilikseen ja ilmavuutensa vuoksi myös loputtomaan herkutteluun, sekä suloisenkuumiin kesäpäiviin.  
Photos: Mi Mi Mendine 

Näitä kuvia katsellessani mieleeni juolahti pieni pyyntö. Jos et kesä menisi kuitenkaan ihan vielä pois. Pidän sinusta kovin. 


12 kommenttia :

 1. Mulla on tiedätkö ihan samanlainen pyyntö! :D Ja onpas söpö mekko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi, kiitos (-: ja joo, vaikka se syksy onkin ihana myös ja olen poikkeuksellisen innoissani ideasta kurssikirjojen lainaamisesta, nyt on melkosen hyvä tässä kesässä (-:

   Poista
 2. Ihana mekko! :))

  http://crushonfash-style.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihana mekko, niin täydellisen värinen. Ja upea valo näissä kuvissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mäkin rakastan tuota väriä! Ja valon vangitsemisesta kiitos kuuluu kuvaajalle !

   Poista
 4. Musta tässä blogissa on parasta se, että sä olet niin positiivinen, mutta et kuitenkaan ylipositiivinen, niin että se olisi jo ärsyttävää! Et anna kuvaa, että leijailet vaaleanpunaisissa pilvissä ja ikinä ei mikään oo huonosti. Oot ihan huippu ihminen! :-) Ja saatte olla Nikon kanssa tosi onnellisii kun teil on toisenne :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, olipa ihana kommentti! Ja tottahan toki meillä kaikilla on ongelmamme ja se nyt vain kuuluu ihmisyyteen. Koitan keskittyä niihin positiivisiin juttuihin ja etenkin täällä blogissa tuoda niitä esille (-: jotenkin tuntuu, että se mihin keskittyy, lisääntyy elämässä (-:

   Ja niinhän me todella ollaan ((-: Kiitos vielä kommentistasi! Tuli tosi hyvä ja lämmin fiilis. Itse olet huippu ihminen! (-:

   Poista
 5. Voi että miten kauniina oot Kia taas ollut! <3 Erityisesti tuo viimeinen kuva on jotain niin täydellistä.

  VastaaPoista
 6. Jestas tuo mekko on upea! Niin olet kyllä sinäkin! ♥

  VastaaPoista