maanantai 5. elokuuta 2013

LEO JACKET
leo jacket & rings & t-shirt - H&M / arm candy - glitter / fake leather skirt - vero moda / shoes - dinsko

Tämä kyseinen leotakki on kesäni ehdottomasti lemppareimpia alennusmyyntihankintoja. Ja jos nyt ihan rehellisesti puhutaan, niin varmasti myös ainut laatuansa tämän kesän osalta. Shoppailu on jotenkin nyt jäänyt ihan täysin elämän jalkoihin ja vaatekauppojen sijasta olenkin shoppaillut lähinnä eväitä piknikeille ja tapahtumiin tai suunnannut nauttimaan ravintolan terassille. Tuo takki on osoittautunut kuitenkin loputtoman käteväksi. Sillä saa mitä yksinkertaisimmastakin asusta näyttävän ja ne vanhatkin vaatekappaleet ikäänkuin heräävät eloon. 

Mutta oi syksy, se tulee kohta. Vaikka se tarkoittaakin kesän loppumista, odotan sitä joka vuosi mielettömällä innolla. Odotan toki jo kovasti opiskelujen alkua, Maiskin paluuta Jyväskylään, koti-iltoja kynttilänvalossa, opiskelijabileitä ja höyryäviä kanttarellikeittoja. Kesä on jo itseasiassa saanut kovasti odottamaan sitä fiilistä aamu kahdeksan luennolla, kun koleassa luentosalissa istuu kietoutuneena suureen kaulaliinaan ja lämpimään neuleeseen ja edessä on lämmintä kahvia siinä lemppareimmassa termosmukissa. Syksy on ehdottomasti myös minun lemppariaikaa pukeutumisen suhteen, kun ei tarvitse vuorautua päästä varpaisiin toppavaatetuksen uumeniin, mutta päällensä pystyy vetämään muutakin kuin sen hellemekon. Olen yleensä todella impulsiivinen kaikessa, mutta nyt olen innoissani selaillut tulevan syksyn mallistoja ja ruvennut kartoittamaan, mitä kaappini oikeastaan kaipaisi syksyn varalle. Ehkäpä siis ihan hyvä, että kaapissani on vielä kesän jäljiltä tilaa uusillekin hankinnoille. Tuleva syksy näyttää tajoilevan todella paljon itseni miellyttäviä trendejä.


BLOGLOVIN                    BLOGILISTA                   FACEBOOK

7 kommenttia :

 1. Ihanaa kun oot palannut taas kunnolla blogin pariin :) sun juttuja olikin jo ikävä <3 Tosi hienon uuden ulkoasun oot saanut aikaan :) hyvää työtä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oletpa ihana, mielettömän kiva kuulla <3 Onhan tässä tekemistä vielä aika paljonkin, mutta en vain malttanut enää olla kauempaa poissa, joten kyllähän noita ulkoasujuttuja ehtii taas korjailla ja fiksailla ajan kanssa (--: Mutta kiitos, täällä sitä taas ollaan ja pysytään! (---:

   Poista
 2. Itselleni en osaisi tuota leotakkia kuvitella, mutta sun päällä näyttää niiiiiin hyvälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä itsekin mietin hetken, että onko tuo liian, no leotakki :-D onneksi shoppailuseurana oli kannustava siskoni ja takki lähti mukaan, sillä olen saanut sen toimimaan mielettömän monessa asussa (--;

   Poista
 3. Mimmi on niitä harvoja joilla tuollainen takki(eli siis leo-prinnti isona alueena) näyttää sikamageelta.

  VastaaPoista
 4. Meneeköhän mun kommentit taas roskikseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näköjään! Sieltä se kommentti löyty! Voi pöh, kuinka saada bloggeri vakuutettua, että et ole mikään botti?! Tosi ärsyttävää meinaan tommonen!!!

   No siis kiitos! Olen joo koittanut saada sen yhdistelemällä näyttämään tyylikkäältä, eikä sellaiselta seiskajulkkis -tyyliseltä :-D Tai sellainen kuva mulle ainakin helposti tulee päähän ekana kun mietin leotakkia! Vaikka kyllä mulle jotkut elämäntapahipit huuteli, että "vissiin Escapeen menossa?" (sellainen yökerhojen yökerho täällä), kun olin ulos kyseinen takki päällä siskoni kanssa lähdössä :-D

   Poista