sunnuntai 4. elokuuta 2013

NEW HAIR

Jokainen vuosi kesän saapuessa, minä alan aina kaipaamaan vaaleampaa hiusväriä. Tämäkään vuosi ei ollut poikkeus, joten varasinkin ajan UNIK hairdressingistä Henna T:lle, jonka kanssa olemme siis tehneet blogiyhteistyötä jo aiemmin keväällä. Vaaleampi kuontalo toki houkuttaa minua ihan jo helppoutensakin vuoksi, sillä olen luonnostanikin vaalea. Kesä, pisamat ja vaaleat kutrit vain kuuluvat minusta yhteen. 
Hiusten lähtötilanne näytti taas siltä, että kampaamokäynti tuli todellakin tarpeeseen. Olinkin kyllästynyt tummiin hiuksiini ja halusin päästä eroon jatkuvasti esiin ilmestyvästä tyvikasvusta. Malttamaton kun olen, halusin päästä palkkimaisesta liukuvärjäyksestä eroon kerralla, vaikka Henna aluksi suosittelikin vähän hellävaraisempia menetelmiä ja vaalennusta raitojen avulla. Hän suunnittelikin hetessä uuden upean kuuloisen vision, trendikkään lämpimästä vaaleasta, jota kirkastettaisiin raidoilla. Kuten jo aiemmin olen hehkuttanut, Hennan kampaamotuolissa on vain maailman helpointa olla, hänen ottaessa huomioon asiakkaan toiveet, samalla pursuten ideoita siitä, kuinka hiuksista saisi mielettömän upeat, trendikkäät ja kantajalleensa sopivat.

Koska hiukseni olivat jo lähtötilanteessa melkoisen kuivat ja käsitellyt (muutaman kerran niitä on tässä vuosien saatossa vaalenneltu, tummenneltu ja edelleen vaalenneltu), Henna halusi tehdä hiuksiini tehohoidon. Minulle tehtiin siis kuiville ja vaurioituneille hiuksille tarkoitettu Label.m Lab Remedy hoito. Valittavana on siis kolme eri hoitokäsittelyä Coloured Hair - värjätyille hiuksille, for Dry & Itchy Hair - kuivalle hiuspohjalle ja Dry & Damage Hair - kuiville ja käsitellyille hiuksille. Kyseinen hoito pehmentää, elävöittää kiillon ja tunkeutuu syvälle hiusten soluihin paikaten proteiinipuutoksia, raviten ja suojaten hiusta sisältä ulos sekä tyvestä latvaan. Tämä salonkihoito voidaan tehdä enintään kerran kuukaudessa. Se tehtiin pesupaikalla ja vaikutusaikana sain nauttia rentouttavasta päähieronnasta (parhaita juttuja kampaamokäynnissä!). Hinnaksi hoidolle tulee palvelun yhteydessä 15 euroa. Käsittelyn jälkeen hiuksia ei tulisi pestä ainakaan vuorokauteen, jotta vaikutus olisi paras mahdollinen. 

Vaalennuskäsittelystäkin huolimatta hiukseni olivat hoidon jälkeen ehkä pehmeämmät kuin koskaan (minun hiuslaatuni on siis luonnostaankin jo kovin karhea). En voinut kuin paijailla pehmeitä kutrejani ja ihmetellä, että ne todella ovat minun hiukseni. Henna arveli, että ilman hoitoa jo pelkkä hiusten selväksi saaminen vaalennusten jälkeen olisi ollut aika mahdoton tehtävä. Todellakin voin siis hoitoa suositella, jos ongelmana on kuivat ja ylikäsitellyt hiukset!
Käytössä oli tuttuja label. m -tuotteita. Samoja, joilla hoidan hiuksiani kotonakin. Postausta tuotteista voit lukea vanhasta blogistani täältä.
Ja siitä lopputuloksesta. Hiuksethan vaalenivat ihan mielettömän nätisti ja sävy on ihan täydellinen iholleni. En oikeasti voisi olla yhtään tyytyväisempi. Henna taikoi hiuksiini ihanan hunajablondin sävyn Matrixin väreillä. Tyveen jätettiin kuitenkin vähän syvyyttä kevyellä liukuvärjäysefektillä. Ja  Henna loihti jälleen ihanan letin tottakai! Latvoista napsittiin pois ihan pari senttiä, sillä yksinkertaisesti pitkät hiukset ovat juttuni. Ja niin ihanaa, kun kampaajakin ymmärtää sen. Ja siis taas se on tullut todettua, että nämä vaaleammat hiukset ovat vain enemmän minua.  Minusta tuntuu, että vaatteet vaan näyttävät paremmalta ja hiukseni ovat niinkuin niiden kuuluukin. 
Sain UNIKilta mataan paketin pirteän värisiä invisi bobble -ponnareita, jotka ovat olleet heillä ihan huippusuosittuja. Ponnareista luvataan, etteivät ne jätä painaumia hiuksiin, niiden sanotaan vähentävän pinnarista aiheutuvaa päänsärkyä ja pysyvän jämäkästi paikoillaan. Minähän pidän useimmiten hiukseni auki päivisin, mutta kiharrettuani hiukseni pidän ne öisin korkealla sotkunutturalla, jotta kiharat säilyvät useamman päivän. Tähän tarkoitukseen kyseiset ponnarit ovat olleet ihan omiaan, sillä ne eivät ollenkaan litistä kiharoita kummallisen muotoisiksi. Jälleenmyytiin näitä Tangle Teezerin kehittäjän uutuuksia voi kysellä Hairpin tukkufirmasta.

Olen tykännyt valtavasti UNIK hairdressingistä ja en voisi kuvitellakaan parempaa yhteistyökampaamoa. Voinkin suositella kyseistä kampaamoa ihan täysin sydämin kaikille Jyväskylän alueella. Näinpä mietimmekin, että olisi mahtava homma, jos tekin pääsisitte ihastumaan UNIKiin hieman edullisemmin. Sovimmekin, että blogini lukijat saavat -15 % kaikista Henna T:n ja Sakarin palveluista elo- sekä syyskuun ajan. Aikaa varatessanne muistakaa vaan mainita lukevanne blogiani, niin saatte alennuksen! UNIKin nettisivuille pääset tästä. Kampaamohan sijaitsee kätevästi ihan keskustassa, Jyväskeskuksen toisessa kerroksessa. 

4 kommenttia :

 1. Ihana toi letti!! :) ja tuli tosi upea tukka (:

  http://crushonfash-style.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henna tekee aina ihan mielettömän upeita lettiviritelmiä! Ja kiitos, todellakin tuli (-:

   Ja Celina, hienosti onnistuin poistamaan sun kommentin kännykällä, kun koitin julkaista! Mutta kiitos muru <3

   Poista
 2. Onnittelut hienosta uudesta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ihanaa, että sun kommentti tuli lävitse! (--:

   Poista