torstai 17. heinäkuuta 2014

TELL ME WHAT YOU KNOW ABOUT DREAMIN'Elämä on aika hyvää juuri nyt. Olen fiilistellyt aika urakalla kaikkea tulevaa, nukkunut pitkät päikkärit ja herkutellut itse tehdyillä hamppareilla. Mulle on todella tärkeää toisinaan saada heittää aivot narikkaan ja nauttia siitä omasta ajasta. Hyvän musiikin fiilistely ja linnoittautuminen inspiraatiosivuille tuntikausiksi hakemaan ideoita festareille ja tuleviin kuvaushommiin ajaakin asiansa paremmin kuin hyvin. Olen myös odottanut jo innolla huomista, kun saan perhettäni käymään tänne Jyväskylään (ja ehkä vähän siivoillut asuntoa vierailua silmälläpitäen). 

Kävin myös akuviikosta ottamassa rakennekynnet pitkästä aikaa. Olen aikoinaan käynyt useammassakin salongissa, mutta ensimmäistä kertaa elämässäni voin kertoa olevani oikeasti tyytyväinen. Nämä kynnet ovat sirot ja kauniin malliset. Lisäksi tykkäsin erityisen paljon siitä, miten oman näköiseni näistä tulikaan. Se glitterkärkihomma kun ei ole yhtään minua varten, joten oli ihana tunne kun sai juuri sitä mitä halusi (vaikkei sitä ehkä itse osannutkaan siinä kohtaa edes sanoa).

Olisi muuten ihan loistavaa kuulla teiltä pitkästä aikaa jotain toiveita ja palautetta blogini suhteen! Risuja, ruusuja, rakkauskirjeitä, postaushommia tai mitä vaan! Nyt oikein hyvää yötä!

10 kommenttia :

 1. Olet täydellinen juuri tuollaisena kun olet

  <3 Mi Mi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi rakas<3

   Muttas postaustoiveet ovat silti tervetulleita, jos jollakulla sellaisia on ;)

   Poista
 2. Onnittelut vielä tosta hiusväristä. Niin kiva nahdä muuta vaaleaa hiusta kuin ns "tusinablondia", joita on Suomi ihan täynnänsä D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha en osaa ottaa oikein kantaa tohon tusinablondiasiaan, mutta ehdottomasti viihdyn vaaleana (:

   Poista
  2. Juu, tarkoitinkin sitä, että nimenomaan et ole sellainen perusblondattu, vaan tollainen luonnollinen tummempi blondi, joka onkin erikoisempi ja parempi DD !

   Poista
 3. blogisi on just kiva :) olis kiva esim kuulla jyväskylän lempipaikoistasi tai ylipäätänsä jyväskylästä että mitä mieltä oot kaupungista, kodista postausta tai sit sneak peekiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkeistä! Jyväskylän lempipaikkoja pitäisi ruveta nostamaan täällä enemmän, olen meinaan todella tykästynyt tähän kaupunkiin!

   Ja kotihommia on varmasti tulossa tässä jossain vaiheessa, on meinaan kodin laittaminen juurikin kovassa vauhdissa. Ollaan nyt paraikaa muutettu mm parveke pieneksi verstaaksi, kun aloitettiin pieni tuunausprojekti :-D Postailen ainakin jotain sitten varmasti, kun alkaa koti olla oman näköinen :-)

   Poista