tiistai 22. heinäkuuta 2014

POWDERY DRESS AND THE LEATHER JACKET


Olen ihan sekaisin näiden kameraan tallentuneiden kuvien kanssa, koska jatkuvasti on jotain meneillään ja koneella istumiseen ei yksinkertaisesti ole vaan riittänyt aikaa. Ehkä sen näin kesällä vähän kuuluukin mennä niin?

Nämä kuvat ovatkin siis parin viikon takaa, kun lähdin extempore viettämään viikonloppua Christinan luokse Helsinkiin. Hyppäsin perjantaina töiden jälkeen kimppakyytiin, jolla pääsin käytännössä suoraan määränpäähän. Sen lisäksi, että kimppakyydit osoittautuivat ihan uskomattoman käteviksi, matkaseuraksi osui molempiin suuntiin sen verran mielenkiintoisia ihmisiä, että ajomatkat tuntuivat menevän ihan hetkessä. Näitä suosin kyllä ehdottomasti myös jatkossa!

dress - ZARA
leather jacket - H&M


Ilmat olivat ihan mielettömät ja alennusmyynnit käynnissä, joten ajoitus olikin ihan loistava. Kävimme safkailemassa ehdottomasti mun lemppareimmassa sushibuffetissa Kin Sushissa (Jyväskylään kiitos myös yksi tälläinen!) ja tilasimme listan suurimmat aamiaismenut Christinan kotikulmilla sijaitsevassa sympaattisessa kahvilassa. En keksi paljon parempaa aloitusta päivälle, kun aamiaisen, jolta löytyy perus aamiaisjuttujen lisäksi kaikkea croissanteista suklaakakkuun ja juustolajitelmaan.

Helsingin yöelämä ei ole oikein vieläkään auennut minulle. Sieltä ei ole löytynyt vieläkään mitään baaria ylitse muiden, jossa tykkäisin jotenkin erityisesti käydä. Baareissa ravaaminen on tosin lähiaikoina noin muutenkin vähentynyt ihan älyttömästi elämässäni, joten ehkä olen tulossa vaan vanhaksi. Istuskelupaikoissa Helsingistä löytyy toki valikoimaa myös omaan makuuni (sen täytyy olla se vanhuus).  Tuon viikonlopun uusi baarituttavuus Los Cojones osoittautui aika hauskaksi paikaksi. Jotenkin sellainen  sopivan rento ja kansainvälinen meininki toimii aika kivasti, vaikka kuppila olikin ihan ääriään myöten täynnä.

Täällä odottelen ihan innoissani jo viikonloppua, kun menemme isolla porukalla festaroimaan Naamoille. Ainakin viime vuosi oli kerrassaan mahtava ja tyttöjä alkaa olla jo sen verran ikävä, että en oikein tiedä kuinka jaksan odottaa perjantaihin asti. Onneksi innostuttiin viikonloppuna taas laittelemaan kämppää oikein urakalla, joten eiköhän tämä viikko kulu ihan kivasti huonekaluja kunnostaessa ja sisustuskaupoilla ravatessa. Ollaan hiottu ja maalattu nyt yksi massiivipuinen lipasto, uusi sänkymme tuotiin eilen kotiin ja lipastoprojektin jälkeen olisikin tarkoitus ruveta askartelemaan siihen sängynpäätyä. Kotimmekin alkaa siis näyttää pikkuhiljaa meiltä.

2 kommenttia :

  1. Kin Sushi, parasta mitä Järvenpäälle (ja Helsingille, siellä on kans Kin Sushi <3) on ikinä tapahtunut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no kyllä! Helsingissä tosiaan käytiin tuolloin(kin) ja jäkelle se nyt on ihan mieletön lisä siihen ravintolatarjontaan :-D molemmissa kyllä vielä kaiken sen ruokataivaan lisäksi huikea henkilökunta!

      Poista