keskiviikko 14. toukokuuta 2014

SWEET OPHELIA
biker jacket H&M
top Gina Tricot
pants Dr Denim
boots Dinsko
bandana Carlings
denim shirt My BF's 

Lähestyvä kesä saa minut tekemään ihan hölmöjä juttuja. Haluan hiukseni tuhkan vaaleaksi ja ihoni ruskeaksi, vaikka väri olisi purkista ja Niko valittaisi itseruskettavan hajuisista lakanoista. Oikeasti taidan kaivata loppumattoman pitkälle reissulle etelän auringon alle, mutta purkkirusketus saa kelvata nyt toistaiseksi.

 Kävin myös tässä mielentilassani ottamassa ripset monen vuoden tauon jälkeen. Onhan se kieltämättä mukavaa, kuin voi aamuisin katsoa itseään silmiään räpsytellen peilistä ja tuntea olonsa kauniiksi, vaikka olisi juuri herännyt ja kello olisi vähän yli kuusi. Ja kun pelkällä meikkivoiteella ja aurinkopuuterilla saa itsensä näyttämään varsin laittautuneelta. Harvemmin sitä on saanut siemailla aamukahviaan ihan Prinsessa Ruususena.

Etelän kaipuuseeni on onneksi luvassa hieman helpotusta jo perjantaina, kun lähdemme tyttöjen kanssa road tripille Helsinkiin moikkailemaan ystäviämme. En malta odottaa viikonlopun seikkailuja!

4 kommenttia :

 1. Ihania kuvia, olet todella kaunis! :)

  Hei missä kävit ottamassa ripset ja kuinka paljon maksoi? Etsin nimittäin itse parhaillani täältä Jyväskylästä hyvää ja edullista paikkaa ottaa ripset! Kiitos jo etukäteen jos sulla on tähän vinkkejä :)

  -Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! (: ripset kävin laittamassa Emmalla Jkln keskustassa (facesivut: https://fi-fi.facebook.com/salon.emmas). Oon kyllä todella tyytyväinen näihin ripsiin ja voin vaan suositella!

   Poista
 2. Ootpa jotenkin erilaisen näköinen tässä. Onko se tää tyyli sitten vain? Ei väliä, tosi kaunis sä olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripset? Hiukset kiinni? En kyllä osaa sanoa :-D mutta kiitoksia!

   Poista