maanantai 12. toukokuuta 2014

SNAPSHOTS



Pari viikkoa sitten reissasimme koko perheeme voimin Tampereelle viettämään viikonloppua äitini syntymäpäivien merkeissä. Yövyimme viikonlopun kylpylässä ja vietimme laatuaikaa yhdessä. Lilluimme porealtaissa, söimme hyvin, kiertelimme kaupungilla ja kävimme vielä pyörähtämässä Tampereen yössä. 

Perjantaina tavallisen ravintolaillallisen sijasta pääsimmekin kokkailemaan omat safkamme itse kokin johdolla ammattikeittiöön. Aika lensi kuin siivillä yhdessä touhutessa ja illan kruunasi, kun pääsimme rauhassa nauttimaan ruokaa tarkkaan mietityn viinimenun kanssa. Ja se ruoka oli muuten aivan loistavaa, vaikka itse sanonkin. Vastuullani kun oli kuitenkin tuon kolmen ruokalajin illallisen sydän, lisukesalsa, jota pilkoinkin valtavan vadillisen suurella rakkaudella. 

Tuosta illasta inspiroituneena, halusin pitää texmex ruokabileet myös ihan kotona. Ensimmäistä kertaa tein itse omat salsat ja guacamolet ja enpä taida jatkossa palata purkkikaman puoleen kuin äärimmäisessä kiireessä. 

Ensimmäisessä kuvassa poseeraan siskoni Mi Mi Mendinen kanssa!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti