lauantai 10. toukokuuta 2014

MY HOME IS WHEREVER I'M WITH YOU


Kun muutimme tähän kotiimme, oli uusi ruokapöytä aivan hankintalistamme kärjessä. Elämässäni kaksi tärkeintä asiaa taitavat olla aika pitkälti hyvä ruoka ja läheiset ihmiset, joten noiden kahden saaminen kauniisti ja näppärästi keittiöömme olikin ensisijaisen tärkeää. Asunnossamme on hyvin tilaa suuremmallekin pöydälle, joten odotin innolla, että pääsemme etsimään ihan omannäköisemme ruokaryhmän sen kanssani muutosta toiseen seuranneen neljän istuttavan tilalle. 

Ihan alunperin mietin jotain hieman rustiikkista valkoiseksi lakattua lankkupöytää, mutta huonekaluostoksilla huomiomme kiinnitti aivan toisenlainen pöytäyksilö. Uudeksi pöydäksemme valikoitui jykevä valkoinen pöytäkaunotar korkeakiiltoisella pinnalla. En voisi olla tyytyväisempi. Olenkin sen hankkimisesta lähtien vain lähinnä katsellut uutta pöytäämme huokaillen ihastuksissani ja toistellut kotimme olevan niin kaunis. 

Vapun kunniaksi kokosimmekin pöydän täyteen herkkuja, talon täyteen ystäviä ja vietimme jonkin sortin tupaantuliaisia. Mikä voisikaan olla parempi tapa viettää vappua?


Vaikka materia tuntuukin menettävänsä merkitystään vuosien vieriessä eteenpäin, olen huomannut kuinka onnelliseksi viihtyisä koti oikein tekeekään. Minulla onkin ihan loputtomasti sisustusideoita kotimme varalle. Nämä DIY -ideat ja huonekalujen entisöintiprojektit lähtevät varmasti vauhdilla käyntiin arjen kiireiden antaessa niille vähän tilaa. En malta odottaa, että pääsemme Nikon kanssa yhdessä touhuamaan noiden parissa!

Kaikki kuvat ovat ystäväni Annin kamerasta! Kiitos mielettömästi kuvista ja vielä kerran kaikille muruille bileistä!


6 kommenttia :

 1. Ole hyvä muru<3 ja kiitos itselles ihana vappuemäntä :)

  VastaaPoista
 2. Upea on teidän pöytä ja mahtavaa, että mahtuu iso pöytä, sen ääressä on niin kiva istua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan mahtavaa! Oon nyt ihan innoissani pitämässä kaikkia ruokailtamia jatkuvasti :-D

   Poista
 3. pitkästä aikaa mietin, että mitähän sille söpölle JKL:n tytölle kuuluu ja täällähän odotti ihana äitienpäiväyllätys, onnea teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 nyt oon taas aktivoitunut höpöttelemään täälläkin ja luulisi tahdin pysyvän päällä, kun kesällä on valoa kuvailla ja aikaa (-:

   Poista