maanantai 5. toukokuuta 2014

And I call it magic and I call it true

Heippamoi pitkästä aikaa! Kaikenlaista hurjaa onkin taas ehtinyt tapahtua sen jälkeen, kun viimeksi olen tänne blogiini kirjoitellut. Instassa meikkistä seurailevat (@kiakarin) ehkä saattavat ollakin pikkasen jo perillä noista kuvioista. Niin paljon kuin kaikista tärkeistä peilielfieistä voikaan ylipäätään päätellä asioita. Nyt kuitenkin universumi vihjaili taas niin kovaa, että olihan sitä uutta postausta päästävä kirjoittamaan. Ja pakko se on kai myöntää, että kyllähän tätä touhua alkaa aina ikävöimään kun on tarpeeksi kauan klikkailematta itseään sisään bloggeriin. Pikkuhiljaa sitä huomaa klikkailevansa itsensä ihan niistä läheisempien ystäviensä bloginurkkauksista navigoimaan vähän laajemmalle blogosfääriin ja lopulta yllättää itsensä suunnittelemasta tulevia blogipostauksia. 

kukkaseppele - Glitter
housut - dr denim
farkkutakki - asos

Niin ja sitten ne jutut, joiden vuoksi olen hyppelehtinyt onnellisuuksien pilvilinnoissa. Olemme jo hetken verran asustelleet Nikon kanssa yhteisen katon alla. Eilen taisi tulla täyteen kuukausi. Pitkästä aikaa minusta tuntuu, että olen kotona. Se on mieletön tunne se! En ole vuosiin ollut oikeasti kiinnostunut laittamaan kotia ja on ollut oikeastaan aika sama, että lipastoni laatikot ovat repsottaneet ja huonekalut ovat olleet vähän sinne päin. Nyt sisältäni on kuitenkin kuoriutunut joku ennennäkemätön kodinhengetär, joka selailee sisustusinspiraatiokuvia ja ostaa maljakkoon leikkokukkia. Myös keittiössämme komeilevalla astianpesukoneella saattaa olla jotain tekemistä tuon uuen kodinhengetärpuoleni kanssa. En ymmärrä kuinka olen pärjännyt kaikki nämä vuodet ilman tuota kapistusta. Olen aivan rakastunut tähän kotiimme ja pikkuhiljaa olemme ryhtyneet tekemään tästä näköistämme. 

Kouluhommat alkavat olla kevään osalta viimeisiä juttuja lukuun ottamatta paketissa. Aloitin siis hiljattain kesätyöt ihan uusien hommien parissa. Heitin kaupan kassan työvaatteet nurkkaan ja pääsin mielenkiintoisten hommien pariin lähemmäs omaa alaa. Työporukka on mahtava ja työ tarjoaa haasteita. Sanomattakin kai siis selvää, että olen ihan uskomattoman innoissani näistä uusista kuvioista! Vaikka kesäloma tuntuu tässä elämäntilanteessa kovin kaukaiselta haaveelta vain, olen maailman onnellisin siitä, että kaikki viikonloput ovat vapaana ja omistettu ihanille kesäasioille. Mökkiviikonloput, festarit, reissut ja ihan puistossa vietetyt viilenevät kesäillat, odotan teitä kovin!

12 kommenttia :

  1. Heippamoi Kia! Sua on kaivattu! :)<3

    VastaaPoista
  2. Tuhosin jotenkin bloglovin-tunnarini pari viikkoa sitten ja uudet tunnukset tehtyäni lisäsin jostain syystä blogisi lukulistalle vaikket tänne ollutkaan pitkään aikaan päivitellyt. Ehkä jotenkin aavistin että palaat vielä kirjoittamaan! :D jeii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mulla on tällainen onoff -rakkaussuhde tähän bloggaamiseen. En kyllä täältä kokonaan pystyisi lähteä ja aina tulee palattua takaisin :-D ihana kun täällä on samoja tyyppejä edelleen moikkailemassa <3

      Poista
  3. Ihanaa Kia kun sinäkin heräilet blogikoomasta. Nimimerkillä toinen blogikoomasta heräillyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kevät ja valo jotenkin kummasti saa innostumaan jälleen kaivamaan kamerankin esille ja kuvailemaan! Lueskelinkin, että sun opparihommat on ihan loppusuoralla! Hurjasti onnea!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Viime viikolla oli vielä kesä <3 sais tulla pian takaisin!

      Poista
  5. Onnea uudesta työstä! Saanko kysyä mihin pääsit töihin ja minkälaisia hommia teet? Vielä jatkokysymyksenä että mitä kautta pääsit töihin, näitkö ihan vai työpaikkailmoituksen ja hait sitä kautta vai esim tutun kautta tms? Anteeksi utelu, kiinnostaa vain siksi kun itsekin kovasti oman alan hommia kesäksi yritin etsiä mutta en päässyt. Toivottavasti sitten ensi keäsänä! Kiva kun bloggaat taas :)

    -Emilia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja suuret kiitokset! (:

      Mä en aio täällä blogissa työnantajastani tai työstäni tarkemmin puhua, ymmärrät varmaan (: mutta siis tänne otettiin kesätöihin IT -alan korkeakouluopiskelijoita ja talo on periaatteessa sellainen, jossa voisin itseni hyvinkin vaikka valmistumisen jälkeen nähdä. Eri hommissa vain tietenkin (:

      Ihan normaalisti hain paikkaa ja olen kyllä mielettömän onnellinen, että tulin valituksi kaikkien hakijoiden joukosta! Toi oman alan kesätöiden hakeminen kun on aina niin tuskaisaa kun hakijoita on loputtomasti ja ainakin täällä jklssä paikkoja melko vähän. Itsekin viime kesänä jäin ilman oman alan töitä ja olen sivusta seurannut, kuinka jotkut ystäväni ovat lukemattomien hakemusten lähettämisestä huolimatta jääneet ilman oman alan töitä. Ymmärrän siis tuskasi!

      Kävin yhdessä rekrytapahtumassa esittelemässä itseni ja kyselemässä avoinna olevasta paikasta, niin en tiedä olisiko tuosta ollut apua rekryprosessissa (:

      ihan mielettömästi tsemppiä työnhakukuvioihin! Toivotaan, että sullakin vielä tärppää jos ei nyt, niin sitten ensi kesänä joku unelmaduuni sattuu kohdalle (:

      Poista
  6. Onnittelut yhteen muutosta, ihana juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! On kyllä ollut ihan mielettömän ihanaa päästä saman katon alle tuon miehen kanssa ja rakentamaan aivan uudella tavalla yhteistä elämää (:

      Poista