tiistai 20. elokuuta 2013

TUNNEL VISION FOR YOU

 

Tämä maanantaihin asti kestänyt viikonloppu sisälsi duunin lisäksi tutustumista uusiin paikkoihin ja aika kivoja pieniä hetkiä. Niitä parhaita. Kävimme sunnuntaina syömässä jenkkisafkaa American Dinerissa ja tykkäilin kyllä kovin paikan fiiliksestä. Mun tän päivän (tai eilisen, miten sen nyt ottaa) asussa kävimme yhdessä aika kivassa paikassa, josta postailen vielä piakkoin! Aika salaperäistä. Olen kyllä nyt ihastunut vähän liiaksikin poikaystäväni paitoihin. Se varmaan hankkii kohta lukollisen vaatekaapin, mutta mitäs pukeutuu niin kivasti. Uppooko teihin printtipaidat?

Nyt voisinkin lähteä metsästämään johonkin karanneita yöuniani. Kumma juttu, kun sitä näin yöaikaan luovuus pääsee ihan uudella tavalla valloilleen ja sitä vaan unohtuu valveille. Bloggerin arkistot täyttyvät teksteistä, jotka eivät ikinä tule näkemään päivänvaloa, siivousinspiraatio iskee valtavalla voimalla ja vähintäänkin kaikkiin maailmaa vaivaaviin epäkohtiin tulee keksittyä ratkaisu. Selailin täällä kaikkia vanhoja postauksiani ja mietin juttuja matkan varrelta. Tarkemmin sanottuna elämän. Oikeastaan aika hassua ja samalla valaisevaa lukea omia mietteitään. 

Olen jotenkin alkanut tajuta sitä ajatusmaailmaa, että me jokainen olemme se pieni mies omassa veneessämme. Tuo ajatus ei enää herätä mussa pelkoa, niinkuin aiemmin. Mä olen asetellut lämpöisen huovan kivasti siihen paatin pohjalle ja alkanut nauttia mukavasta matkastani. Ja onneksi ne kavereidenkin veneet ovat vain yhden Whatsapp -viestin päässä ihan milloin vaan. Ja ei, en ole menettänyt uskoani hyviin miehiin, yksisarvisiin ja muihin satuolentoihin. Eiköhän joku päivä vielä joku upea tyyppi vie multakin jalat alta. Nyt on kuitenkin juuri hyvä olla näin. 

Tämän olin kirjoittanut muutamia kuukausia ennen kuin tapasin Nikon. Niitä kuuluisia viimeisiä sanoja. 

14 kommenttia :

 1. et näytä yhtään vihaiselta monnilta Kia <3 -veera

  VastaaPoista
 2. Muhun tuo yhdistelmä uppoo ainakin erinomaisesti!
  Ja niinhän se vähän menee: aina löytää, kun lopettaa etsimisen, oli sitten kyse täydellisestä laukusta tai ihmissuhteista :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeejee, kiva kuulla ((--:

   Näinhän se on! Haha, ainakaan kauppaan ei kannata ikinä lähteä kaverin makutuomariksi aikomuksena olla ostamatta mitään!

   Poista
 3. Ooo! Ihana asukokonaisuus! Tykkään kovasti. :>

  VastaaPoista
 4. Tykkään kovasti tästä asukokonaisuudesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, Danko Jones ja skarpimpi jakku ne vaan toimii! (--:

   Poista
 5. Tykkään, tykkään, tykkään. Kaunis Kia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana ihana Annika! Aika huikeeta, että näemme aivan kohta <33

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Toi kyllä tulee vedettyä todella usein asuun kuin asuun! Tykkään väristä ja mallista niin kovin (-:

   Poista
 7. Aaargh, pähein asu aikoihin! Niiin siisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo nice! Meinasin ensin yhdistää tuohon vielä nahkahousut, mutta ne vuosia vanhat reppanat olivat alkaneet osoittaa vähän liiaksi kulumisen merkkejä esmes haaruksista! Mut ehkä toi oli tarpeeksi cool noinkin :))

   Poista