keskiviikko 21. elokuuta 2013

KONTRASTEJA
Photos: Mi Mi Mendine

Kuten jokainen syksy, olen taas hullaantunut materiaalien luomista kontrasteista. Nahka (tai sen jäljitelmämateriaalit) nousee taas kovaan huutoon ja en rehellisesti keksisi sille parempaa paria, kuin pehmoinen neule. Omassa pukeutumisessa en ole kovinkaan orjallinen muodille, joten ne pukeutumisen kestolempparit säilyvät vuodesta toiseen. Vaikka musta kyllä tuntuukin nahkan, tekoturkisten ja esimerkiksi kuvissakin esintyvän burgundin pitäneen pintansa jo vaikka kuinka pitkään oman vaatekaappini lisäksi myös ainakin ketjuliikkeiden valikoimissa.

Koska tämä päivä on ollut varsin mukava pitäen sisällään kaikkea lounastreffeistä kahvitteluhetkeen mun uudessa lempparikahvilassani, pitäähän sitä hyvää päivää jatkaa. Niinpä taidankin kiskoa nahkatakin niskaani ja lähteä moikkailemaan tyttöjä. Ja ehkä vähän lähteä viettämään iltaakin. Pitäähän näistä viimeisistä upeista kesäilloista ottaa ehdottomasti kaikki irti. 
5 kommenttia :

 1. Upea asu! :) Musta nahka ja burgundi näyttää niin hyvältä yhdessä, kuuluvat munkin suosikkeihin syyspukeutumisessa. Ihana tuo clutch!

  Hauskaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Näinhän se on! Ihania juttuja tuo syksy tuokin aina mukanaan! (--:

   Ja olikin kyllä todentotta hauska ilta:-DD

   Poista
 2. Tosi kiva asu ja hienoja kuvia :))

  VastaaPoista