perjantai 1. elokuuta 2014

LATELY


Viikonloppuna oli Naamat. Tuli kerralla mun tän vuoden festaroinnit festaroitua. Viikonloppu Tuomiston tilalla oli jälleen mieletön. Se fiilis ja porukka on vaan niin ainutlaatuista ja kaikki ovat iloisia. Pienten festareiden rento meininki, viiniä pellolla, paljon ystäviä, miljoona uutta pisamaa, pussailu Olavi Uusivirran soittaessa taustalla, täydeltä taivaalta porottava aurinko ja pulahtelut jääkylmään lampeen pitkin päivää. Naamat ovat vain parhaat.



Kieltämättä oli myös parasta päästä sunnuntaina omaan kotiin, tilata pizzaa, linnoittautua Netflixin ääreen ja sujahtaa nukkumaan omiin lakanoihin. Välillä on mukavaa karata arkea juomaan luvattoman paljon viiniä kesäyöhön, jossa tarkenee aamuun asti vain lappuhaalarit lanteilla roikkuen. Rakastan kuitenkin valtavasti meidän ihan tavallista arkea, jossa työpäivän päätteeksi tehdään yhdessä herkkuruokia tai vaikka vaan iso vuoka kaalilaatikkoa, ripustetaan pyykit kuivumaan ja käperrytään sohvalle katsomaan sarjoja. Parks and recreationin loppumisen vuoksi siirryttiin Killingiin.


Ollaan viime aikoina oltu aika kokeilevia keittiössä. Oikeastaan koko yhdessä asumisemme ajan. Eipä tuo kai ole ihmekään, kun kaksi ruokarakastajaa muuttaa asumaan saman katon alle. Ehkä lemppareimpina ruokakokeiluina mieleeni nousevat kuvassa näkyvä naudan pihvi aurajuustopunajuurilla ja kukkakaalimuusilla. Yllätykseksi myös halloum-kesäkurpitsapihvit jogurttikastikkeella onnistui hurmaamaan meidät molemmat ihan täysin. Niin hyvää! Rullailimme myös ensimmäistä kertaa yhdessä sushia ja sekin onnistui ihmeen vaivattomasti. Haha ja Niko oli aivan innoissaan!


Kävimme myös toissapäivänä viettämässä iltaa porukalla mökillä. Oli kieltämättä hyvä fiilis päästä keskellä viikkoa luonnon rauhaan, saunomaan, uimaan järveen ja syömään mahan täydeltä grilliherkkuja ystävien seurassa. Myös letut maistuvat ihan erilaiselta muurikalla paistettuna (ja kasassakin ne pysyivät kun annoin päävastuun muille).


Koska asujen kuvailu on jäänyt lähiaikoina vähemmälle, ajattelin kaivella tähän pari ihan perusasua puhelimeni kätköistä. Arkena huomaan kierrättäväni niitä lemppareita vaatekappaleita asusta toiseen ja yhdistelemällä niitä hieman erilailla keskenään. Helteisen toimistopukeutumisen pelastajina ovat olleet erilaiset mekot, hameet ja ilmavat housut. 


Olen myös käynyt kaikki vaatekaappini lävitse huomista blogikirppistä silmälläpitäen. Myyntiin lähteekin taas kassi kaupalla vaatteita ja asusteita. Myyntiin päätyi monta kivaa juttuja, joille ei vaan ole tullut hirveämmin käyttöä. Lähden myymään tuota vaatevuorta sillä periaatteella, että kaikesta olisi tarkoitus päästä eroon. Hinnatkaan eivät siis päätä huimaa. On mukavaa saada taas kaappeihin vähän tilaa. 

Jyväskyläläisten kannattaa siis huomenna tulla pyörähtämään Blogikirppikselle klo 11-16. Tapahtumahan järjestetään osoitteessa Sorastajantie 1 ja kirppistilat ovat Tokmannin pihapiirissä sijaitsevan armeijakauppa Amorian yläkerrassa. Itse odotan jo innolla, että pääsen katsastamaan myös kanssamyyjien pöydät eritoten sisustustuotteita silmälläpitäen. Tapahtuman Facebook -sivuilta (klick) pääsee tutusumaan myös muihin mukana oleviin myyjiin. 

Blogikirppiksellä on yhteistyössä Danske Bankin Mobile Pay ja ainakin minun pöydässäni on mahdollista tehdä ostoksia myös tuolla kätevällä sovelluksella! Itse olen käyttänyt sitä jo pidempään, joten todellakin suosittelen lataamaan sen! Toivottavasti törmäillään huomenna!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti