tiistai 8. heinäkuuta 2014

RIPSET KUNTOON


Viikonloppuksi päädyin lähtemään extempore Helsinkiin viettämään tyttöjenviikonloppua. Meille sattui ihan mielettömät kesäsäät ja viikonloppu menikin nautiskellessa kauniista Helsingistä, ruuasta, shoppailusta, parhaasta seurasta ja tuli sitä käytyä myös pyörähtämässä Helsingin yössä. Kamerallakin on odottamassa runsaasti kuvia viikonlopulta ja palailen niihin toki vielä.

Eilisestä paluusta arkeen teki hieman miellyttävämmän illalle varattu ripsihuolto Emmalle. Olen aivan täysin koukuttunut näihin ripsenpidennyksiin. On aina yhtä hyvä fiilis kun saa ripset freesattua ja tuntee olonsa huolitelluksi suunnilleen heti kun pääsee ylös sängystä.



Ripsien laiton jälkeen napattiin myös muutamat kuvat Emman kauniissa toimitiloissa. Päällä mulla oli Zaran alennusmyynneistä bongattu ihanan nude mekko, jossa on vähän jotain yöpaitamaista, mutta saan siitä samalla boheemin tyttömäisiä viboja. Emma tekee ripsien lisäksi myös kynsiä, joten päädyinkin varaamaan itselleni ajan myös kynsien laittoon. Ajattelin jotain aika hillittyä, ettei mene ihan överiksi näiden vaaleiden hiusten ja näyttävien ripsien seurana. Odotan kynsiä jo aika innolla, sillä rakastan huoliteltuja kynsiä ja en taas jaksa niin kovin olla kynsiäni jatkuvasti laittamassa. Olen aikanaan käynyt laittamassa kynsiä useammassakin salongissa, mutten ihan rehellisesti ole ikinä ollut mitenkään erityisen fiiliksissä työn jäljestä.  Seurailtuani Emman töitä facebookissa, odotukseni ovat siis aika korkealla tulevien kynsieni suhteen.

Emman Facebooksivuille pääset tästä (klik). Emma siis toimii Jyväskylän keskustassa ja vapaita aikoja voi tosiaan tiedustella tuolta facesta.  Muutama muukin on tykästynyt Emman työnjälkeen, joten aikoja kannattaa lähteä varailemaan hyvissä ajoin.

3 kommenttia :

  1. minkä pitusia ripsiä sulle laitetaan? jos muistat :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 11-13 mm, C-kaari ja joka toisella kerralla laitetaan paksumpaa ja joka toisella ohuempaa. Paksuuksia en ikävä kyllä muista!

      Poista
    2. okei, kiitos! pituutta vain mietin :-)

      Poista