sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

VALMISTUJAISET


Eilen oli aika kattaa pöytä koreaksi, pistää huimaavat korot jalkaan ja tukka kikkaralle. Juhlimme nimittäin veljeni valmistumista kotikotonani. Kuten tavallista, olin hyvissä ajoin liikenteessä juhla-asuni suhteen ja pienen asupaniikin saattelemana suunnistin vielä perjantaina töiden jälkeen metsästämään mekkoa. Varmaan jokaisen Jyväskylän putiikin tuskan hiki otsalla kierrettyäni, pelastus löytyi niinkin eksoottisesta puljusta, kuin Henkkamaukasta. Ajattelin kuitenkin, että tämä tummansininen klassinen kotelomekko on niin ajaton, että se käy sitten useampiin tilaisuuksiin.

 En tiedä mitä sille kokeilevalle puolelle on itsessäni tapahtunut, mutta huomaan ajattelevani yhä useammin sitä vaatekaapin toimivuutta ja käytännöllisyyttä, kun ennen hamstrasin rekki kaupalla vain niitä kauden kaikkein mageimpia juttuja. Nykyään sen wow-efektin aiheuttamiseen riittää ajatus siitä, että joku pusero on maailman helpoin yhdistää miljooniin eri alaosiin kun aamulla on hirveän kiireen keskellä tarkoitus ehtiä töihin. Ehkä tämä on sitä kuuluisaa aikuistumista?



dress - H&M
heels - NELLY (Mi Mi Mendineltä lainassa)
clutch - YOUR FACE
earrings - GINA TRICOT

Usein olemme tilanneet juhliin ruuat pitopalvelusta, mutta nyt veljeni pääsi vastaamaan suurimmasta osasta tarjoiluja. Hän valmistui nimittäin ravintolakokiksi. Jälkiruokapöytä jäi minulta kokonaan kuvaamatta, kun aika taisi vierähtää kuulumisisa vaihdellen. Sen verran hyvin veljeni tekemät herkut maistuivat, että arjen mukanaan tuoma ryhtiliike voi olla ihan hyvä asia mun elämässäni. Tosin nykyään en jaksa stressailla oikeasti syömisiä, vaan ajattelen sen niin, että kaikki ylimääräiset kalorit ovat antamassa energiaa treenaamiseen!

6 kommenttia :

  1. Upea ja tyylikäs tuo sun mekko! Haha, näköjään on muitakin viime tingassa juhliin vaatteiden metsästäjiä.. :D On kyllä järkevää ostaa sellaista, mitä on helppo käyttää myöhemminkin mutta aina ei jaksaisi ajatella järjellä.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä aika monesti tällainen vähän asioiden viime tinkaan jättäjä. Mutta monesti se kiire on paras motivaattori (todettu toimivaksi mm kouluhommien kohdalla). Tuokin on totta. Onneksi olen ollut aivan täysin irrationaalinen fiilisshoppailija aika monet vuodet, joten niiden nyt hankkimieni perusvaatteiden rinnalle löytyy niitä vähän erikoisempia juttuja ihan omasta vaatekaaapista :-D

      Poista
  2. niin upea mekko! oot ollut niin nättinä :) onnittelut veljellesi :)

    xoxo,Anna

    ijustwannashop.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Wau oot upeen näköinen:)
    Osaispa itekkin hankkia käytännöllisiä ja moneen tilanteeseen sopivia vaatteita..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! haha en mäkään aina oo osannut, enkä varmaan ihan täysin ole vieläkään tainnut oppia :-D Mutta siihen suuntaan ollaan kovasti menossa!

      Poista