sunnuntai 1. joulukuuta 2013

SE VARASTI MUN SYDÄMEN, MÄ VARASTIN SEN AUTONViikonloppu kirjastolla taistelemassa deadlineja vastaan. Viikonloppu töissä. Viikonloppu rakkaimpien ihmisten kanssa. Viikonloppu maailman hölmöimpänä asiakkaana, joka ei osaa päättä juoko kahvinsa sokerilla. Viikonloppu toogabileissä kolmen neliön asunnossa. Viimeinen hidas Bon Iverin tahtiin miehen kanssa, jolla on rumimmat movemberviikset. Niistäkin huolimatta maailman onnellisimmat viimeiset hitaat, joiden et tahtoisi loppuvan. Vaikka tahtoisin väittää, että se johtui siitä, että baarissa soi suhteellisen harvoin hyvä musiikki, taitaa kaikki olla sen movemberviiksisen miehen vika.

12 kommenttia :

 1. Sun viikonloppuun mahtuu sitten vähän enemmän toimintaa, kuin mun :D Itte olen ollut töissä vain.

  Mahtavaa jouluun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, on kyl ollut ihan aikaansaava meininki ja hyvä fiilis siitä! Vaikka tänään tosin tullut kulutettua suuri osa päivästä sängyssä, sekä jumitettua Hempparissa ja hopeatoffee on ystävä!

   Sitä samaa sullekin! <3

   Poista
 2. Ihanan paljon teillä on jo lunta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Ja tänään on ollut vielä kunnon lumipäivä ja tuolla lumipyryn keskellä sai hiihdellä menemään! Joulukuufiilikset ((--:

   Poista
 3. Mä haluaisin kanssa oppia käyttään tuollaisia pipoja, näyttää sun päässä niin älyttömän hyvälle, mun päässä vain älyttömälle ;) Kauheeta, miten reipas viikonloppu sulla on ollut, itse oon vaan töitä tehnyt ja joulukortteja askarrellut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipot ovat kyllä pörröpääpäivän pelastus! Se on kyllä varmaan ihan vaan oman pään sisällä, koska mustakin tuntuu välillä vähän älyttömälle pipo päässä! No mut jos on paljon töitä niin ohan sekin jo panostusvkl (--: ja onhan se välillä kiva ottaa relasti (--:

   Poista
 4. Sä kirjoitat hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mikä ihana kehu! Etenkin kun tuskailen neljättä päivää erään kouluesseen parissa, tulee tollainen pieni egoboosti ihan täydelliseen paikkaan! Kiitos! (--:

   Poista
 5. Tosi kiva asu! ja pakko kans sanoo, et kirjotat tosi hyvin :)

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja aww kun teette mut iloiseksi !! <3 pus!

   Poista