sunnuntai 25. elokuuta 2013

WILD ROSES

Eilen keräännyimme seitsemän blogitytön voimin (edit: jos muistaa laskea itsensäkin vielä mukaan, taitaa se tehdä kaikkiaan kahdeksan) julhlimaan Reetan tupareita. Heidän upea kotinsa aiheutti meissä kovasti ihastuneita huokauksia. Erityisesti DIY -projekteina toteutetut keittiönpöytä, sekä finlavoista koottu olohuoneen pöytä herättivät minussa pienen nikkarointikärpäsen. Osaisikohan sitä itsekin? Ikean olohuoneenpöytäni tarvitsisi kyllä todentotta jo korvaajan. 

Illasta kirjoittelen vielä enemmän, kun saan käsiini muidenkin tyttöjen kameroihin taltioituneen kuvamateriaalin. Tässä ovat kuitenkin eilisen asukuvat. Halusin laittaa päähäni tuon upean kukkaseppeleen, jonka ostin ennen Helsingin reissuani Glitteristä. Rakastuin siihen ensisilmäyksellä. Myyjän kertoessa pannan taipuvan vaikka nutturankin ympärille, olin jo pannan kanssa kassalla. Mikä loistava  syy alkaa pitää nutturoista. 

Koska asu nyt oli kauttaaltaan kovin hempeä ja muistutin kovin juhannusmorsianta valkeassa pitkähihaisessa pitsimekossani, oli asun pariksi puettava ehdottomasti risaiset Converset. 
 mekko - nelly.com / farkkutakki - asos (Mi Mi Mendinen vaatekaapista) / laukku - H&M / kukkaseppele - glitter

Tämän päivän kruunasi patikointiretki Kanavuoren huipulle, jossa istuimme Nikon kanssa korkealla kivellä syömässä eväitä ja puhumassa elämästä ihaillen upeaa punaista auringonlaskua. En ihan heti keksi parempaa lopetusta tälle kertakaikkisen upealle viikolle. 

Photos: Anna M

6 kommenttia :

  1. Voi miten ihania kuvia tuli sun asusta! En olekaan vielä tajunnut, että tuonne tien taakse laskee aurinko noin ihanasti. Pitää alkaa itsekin hyödyntää sitä kuvissa!

    Voi kiitos kehuista, jos haluut DIY -apuja niin meille vaan. Lauri osaa kyllä auttaa! Meidän pajaa voi käyttää myös työpajana jos tuntuu siltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä mielettömän kiva paikka! Ja vähän kun leikin vielä GIMPillä niin sai kaikki värit irti ((--:

      Ja voi kun olet ihana <3 täytyy ottaa selville, että mistä niitä pienempiä lavoja sais tai sitten odotella, josko sitä olisi jossain kohtaa isompi olkkari. Mutta kiitos vielä Reetta illasta<3

      Poista
  2. Ihana Kia, mielettömän kauniita kuvia! Tykkään tosta mekko+farkkutakki yhdistelmästä.. Ja converset toimii aina ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riikka! <3 Mäkin tykkäsin tosta yhdistelmästä. Jotenkin niin helmpeä ja vie sitä kaikkea pikkumekkomaisuutta vähän pois :-D Joo noista kyllä huomaa, että ovat vähän elämää nähneet ja olleet mukana asussa jos toisessa !

      Poista
  3. Ai että, ihania kuvia ja tosi kaunis asu! Ja tyttö kanssa! :)

    VastaaPoista