perjantai 9. elokuuta 2013

SHOPPING OUTFIT


Tänään oli kiva päivä. Oli ihana pikkaisen karata pakoon tasapaksua arkea, joka tuntuu valtaavan ajoittain elämän. Vaikka todellisuudessa sitä taitaa tulla elettyä niin hetkessä, että koko käsitys ajasta hämärtyy. Todellisuudessa vastahan sitä tuli vietettyä maailman ihaninta ja rennointa pitkää viikonloppua.  

Tänään siis puin rennot vaatteet ylleni ja suunnistin Annin kanssa viettämään aikaa yhdessä shoppailun ja kahvittelun merkeissä. Boyfriend -farkut yhdistettynä maltillisella korolla varustettuihin avokkaisiin toimittivat todella hyvin tehtäväänsä päivän asuna. Onnistuin tekemään ihan mielettömän kivoja löytöjä, pari juttua vieläpä uskomattomilla alennuslukemilla varustettuna. Lisäksi sain nauraa, oppia valitsemaan täydellisesti peppua imartelevia farkkuja ja herkutella hyvässä seurassa rankan shoppailutuokion päätteeksi.  

Pakko vielä sanoa, että ei siinä tasapaksussa arjessakaan mitään vikaa ole. Olen nykyään jotenkin oppinut nauttimaan myös yksinäisistä illoista ja omasta seurastani ihan uudella tavalla. Vaikka rakastankin ihmisiä ympärilläni, olen ruvennut myös tarvitsemaan sitä omaa aikaa. Kun työpäivän jälkeen sytyttää kynttilät, fiilistelee hyvää musiikkia ja keittää ison kupin teetä, saa siitä normaalistakin illasta tehtyä vähän erityisemmän. Eilenkin sain nauttia alakerran tarjoamasta livemusiikista tiskaillessani. Tai no jos ihan rehellisiä ollaan, niin melkein tiskaillessani. Asettelin ne likaiset astiat valmiiksi, mutta unhoduin keskittymään lähinnä siihen fiilistelyosuuteen ja tiskit saivat vielä odottaa. Olen kovin luottavainen, että niidenkin aika vielä koittaa.

9 kommenttia :

 1. Siinä on kivasti värit kohdillaan. Räiskyvään punaiseen(oranssiin?) sopii tosi hyvin vaalean ruskeat sävyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tuli juu aika kiva yhdistelmä kaikenkaikkiaan! Itsekin pidin kovin (--:

   Poista
 2. Tosi kiva asu! Ja toi bleiseri on ihanaihana.

  http://withasilverlining.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihanaa vaihtelua toi sun suora tukka, sopii mainiosti! Ja asukin hivelee täydelisyyttä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä vaan suoran tukan kanssa ei ole niin oma olo. Kiharat päässä tuntee olonsa jotenkin paljon näyttävämmäksi. Pitäisi kai totutella hiuksiin noinkin, kun helpothan ne olisivat ilman mitään laittamisia! Mutta kiitos paljon! (-:

   Poista
 4. Ihana asu! ja hiukset, ihan täydelliset :-)

  werablee.blogspot.fi

  VastaaPoista