keskiviikko 11. joulukuuta 2013

WRITER'S BLOCK


Olen miettinyt viime aikoina paljon. Pyörinyt sängyssä aamuyöhön ja noussut vielä kirjoittamaan runoja. Olen myös miettinyt, että mietin varmaan ihan liikaa. Olen kuunnellut koskettavaa musiikkia ja jäänyt elämään sen maailmaan. Fiilistelybiisejä tästä ja tästä

Olen pohtinut elämää ja rakkautta. Nykyisyyttä ja tulevaisuutta. Tulevaisuus pelottaa toisaalta kovin, vaikka olen ottanut sen asenteen, että kaikella on tarkoituksensa. Minua mietityttää paljon tuleva kesä. Se mihin kaupunkiin sitä päätyykään, mitä silloin tekee, missä asuu ja ketä ihmisiä on ympärillä. Kesätyöt ovat kovin kiven alla Jyväskylässä ja monet suuntaavatkin kesäksi Helsinkiin. Olenkin päättänyt yrittää olla stressailematta turhia ja antaa ajan näyttää.

Joulu enteilee vuoden vaihdetta ja vihjailee kovin, että päätöksiä ensi vuodesta on alettava tekemään. En ollut enne tätä viikkoa tainnut edes muistaa sen saapumista, kun suklaakalenterinkin luukut olin unohtanut avata. Otin eilen huoneeseeni esille joulukuusen ennen kuin tytöt saapuivat viettämään safkamaanantaita ja se taisikin olla ensimmäisiä askeleitani kohti joulua. Olin ihan mielettömän onnellinen siitä kuusesta ja tuijotinkin sitä hymyillen. Ystäväni sanoikin, että on kovin kummallista, että juuri minulla on noinkin kliseinen ja korni esine kuin valkoinen ja kimaltava muovikuusi. Salaa olen oikeasti aika onnellinen, että osaan toisinaan iloita vähän yksinkertaisistakin jutuista. Olla vähän hölmö.

Talvessa on paljon hyvää. Voi fiilistellä lämmintä kaakaota kahvilassa, leikkiä lumisotaa kirkkopuistossa ja pussailla keskellä lumisadetta Lutakon sillalla pilkun jälkeen.  Vaikka olen ajatellut antaa talvellekin tänä vuonna mahdollisuuden, ajattelin fiilistellä näiden asukuvien myötä vähän kesää. Unohtaen nyt kaikki siihen liittyvät tyhmät huolet. 


Koska kesä on ihana. Kaikki se lämpö, rakkaus ja hullut kesäyöt. Kaikki järjestyy.

maanantai 9. joulukuuta 2013

HELLO BLONDIE

Hiusteni suhteen olen ihan mahdoton. Kyllästyn aina hetkessä ja olenkin käynyt kaikki lävitse varmaan jokikisen hiusvärin mustan ja platinanvaalean välillä. Shokkipunaiset ja oranssitkin on kokeiltu, ah niitä  ihania teiniaikoja! Sainkin taas vahvan vision, siitä kuinka vaaleamman hiusvärin onkin edottomasti tultava nyt elämääni. Linnanjuhlia katselinkin Nikon vanhempien herkkuja notkuvan pöydän ääressä vaalennusaineet päässäni. 

Aussie lähettikin mulle paketin uutuushoitoaineitaan aika sopivaan saumaan. Olen aina pitänyt kovin Aussien tuotteiden tuoksusta ja näitä jätettäviä hoitoaineita suihkutteleekin mielellään hiuksiinsa pitkin päivää. Nämä kutrini kun tarvitsevat todella kosteutusta ja hoivaa (ja ovat kaikista hoitsikoistakin huolimatta aina ihan sikin sokin solmussa). Aussie Miracle Recharge Moist -suihketta käytänkin heti suihkun jälkeen märkiin hiuksiin ja Luscious Longia suihkuttelen kun haluan hiukseni jälleen kuosiin päivän mittaan.

Onhan tämä vaaleampi pehko vaan freesi. Ja niin mun juttu!


Aussien hiustenhoitotuotteet saatu blogin kautta. 

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

SUNDAY CHILLING


neule & clutch- Gina Tricot
nahkahame - Cubus
takki - Seppälä
saappaat - Dinsko

Taas aika on kulunut ihan mieletöntä vauhtia. Tyhmä, hölmö aika kun kiiruhtaa niin kovaa. Olen melko varma, että jonain aamuna vaan herään ja olenkin yhtäkkiä viisikymppinen. Eilenkin aika meni ihan liian nopeasti. Kokoonnuimme viettämään porukalla iltaa tarkoituksenamme suunnata Lutakkoon katsomaan keikkaa. Siinä vaiheessa kun saimme ikuisuuden kestäneet Aliasturnaukset päätökseen, viimeisetkin pojat pois saunasta ja viimein taksin eteemme, oli keikka jo kuulemma ihan loppusuoralla. Onneksi tuo kaikki aika täyttyy aina toinen toistaan kivoimmista jutuista. Ja tuleehan noita keikkoja.

Nyt suuntaan lämpimästä sunnuntaikainalosta kohti ruokailtamia. Ihanaa ja rentoa sunnuntaita!

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

SE VARASTI MUN SYDÄMEN, MÄ VARASTIN SEN AUTON



Viikonloppu kirjastolla taistelemassa deadlineja vastaan. Viikonloppu töissä. Viikonloppu rakkaimpien ihmisten kanssa. Viikonloppu maailman hölmöimpänä asiakkaana, joka ei osaa päättä juoko kahvinsa sokerilla. Viikonloppu toogabileissä kolmen neliön asunnossa. Viimeinen hidas Bon Iverin tahtiin miehen kanssa, jolla on rumimmat movemberviikset. Niistäkin huolimatta maailman onnellisimmat viimeiset hitaat, joiden et tahtoisi loppuvan. Vaikka tahtoisin väittää, että se johtui siitä, että baarissa soi suhteellisen harvoin hyvä musiikki, taitaa kaikki olla sen movemberviiksisen miehen vika.