keskiviikko 4. syyskuuta 2013

ELÄMÄ ON HATTARAA


Syksy on todentotta saapunut elämääni. Se on saanut minut kuumeen kouriiin ja kaapattua sohvan pohjaan. Olenkin täältä jostain vilttivuoren, nenäliinojen ja teekupposten keskeltä koittanut muokkailla eräitä kuvia vähän turhan pitkään siinä mitenkään edistymättä. Tämä taitaa olla elimistön tapa koittaa vinkkailla, että nyt on aika ottaa vähän rennommin ja levätä. Ehkä siis annan niiden kuvien nyt vain olla ja keskityn vaikka tuohon tasottoman huonoon TV-tarjontaan. Ihan luvan kanssa, kun kerran pakko on. 

Kuvamateriaalina toimikoon nyt siis viimeaikaset Instagram -kuvani.

Ei tässä kipeilyssäkään kyllä pahemmin valitettavaa ole. Liemisen musavideojulkkareille Beeffiin vahingossa eksynyt Maiski on saanut vakuutettua mut tuon (kuulemma superkuuman) artistin biisistä. Niko on puolestaan viihdyttänyt mua Arskan bodausvideoilla ja tuomalla mulle makaronilaatikkoa. Suurimman tragedian varjon elämäni ylle on tainnut heittää Silta -sarjan loppumisesta jäänyt tyhjä tunne! Sarjan tunnusbiisin (täällä) kuuntelminen repeatilla on kuitenkin tuonut vähän lohtua.

Jospa sitä kuitenkin huomenna pääsisi jälleen elävien kirjoihin, eroon näistä verkkareista ja vaikka harjaisi hiukset. Voiko sitä muuta elämältään toivoa (paitsi ehkä Maiskin hengailemaan neonkeltaisessa shortsiasussaan tohon viereen sohvalle. Kämppiselämä on aika jees!) ?